Най-ниските цени на лекарствата в аптеките - Аптеки

Най-ниските цени на лекарствата в аптеките
Аптеки
131 посещения
Рейтинг: 0 / 10
00
Listing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing rating
0 коментара

Сравнение на цените на лекарствата и здравните продукти в аптеките в България. Най-ниските цени на здравни продукти и козметика. Най-евтините цени в аптеките в България.

Високите температури и изгарящите слънчеви лъчи не са първи приятели на кожата. Затова от интернет форумите ни засипват със съвети как да се предпазим, но някои от тях не само че няма да ни помогнат, ами могат и да ни навредят. Дерматолози опровергават най-разпространените митове, касаещи грижата за кожата през лятото.

1. Солариумите са по-безопасни от слънцето.Не е вярно! Ултравиолетовите лъчи на солариумите са десет пъти по-силни от слънцето и съответно по-вредни. Това е един от най-опасните митове, затова трябва да сме добре информирани.

2. Няма смисъл от слънцезащитни кремове в облачни дни.Даже в облачните дни ултравиолетовите лъчи достигат повърхността на Земята. Затова през лятото трябва да се използват слънцезащитни продукти всеки ден.

3. Колкото по-висок е слънцезащитният фактор SPF, толкова по-добре.SPF факторът защитава само от UVB лъчите, а кожата се нуждае още и от антиоксиданти. Високият фактор SPF дава лъжливото усещане за безопасност. Факторът не е толкова важен, колкото нанасянето на слънцезащитния продукт през два часа. Ако излизате от морето или басейна, или се потите повече, повторното му нанасяне е задължително.

4. Прекалено съм млада, за да се разболея от рак на кожата.За съжаление това не е така. Най-опасната форма на рак на кожата – меланомът, понякога е причина за смърт при жени между 20 и 29 години. Затова не забравяйте да се пазите от слънцето и не си позволявайте да изгаряте.

5. Загорялата кожа изглежда по-здрава.Загарът е първият признак за въздействието на слънцето върху кожата, затова не може да бъде признак за здраве.

6. Маслото помага при изгаряне.Този мит се разпространява от десетилетия и продължава и до днес. Най-добрият начин да намалим болката след изгаряне е да полеем пострадалата кожа с хладка вода. При силно изгаряне задължително се обърнете към дерматолог. Запомнете – масло или олио не се слагат на изгоряла кожа. Само ще усложните ситуацията.

  • Данни за контакт
country flagBulgaria
София
1000
София,София, Център

Мнения и Коментари

Ако сте ползвали услугите на Най-ниските цени на лекарствата в аптеките , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители

Моля оценете от 1 / 10Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Нагоре

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквитки

Разбрах