СК Груп - Почистване

СК Груп
Почистване
95 посещения
Рейтинг: 0 / 10
00
Listing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing rating
0 коментара

СК Груп – сигурност, високо качество, дава гаранция за извършените услуги, доказана репутация, постоянно усъвършенстване в почистването. 

Еднократно и абонаментно почистване на дома, офиса и автосалона. Пране на мека мебел, дамаски и др. Изготвяне на индивидуални оферти и цени по договаряне след безплатен оглед. 

Специализира в основно и абонаментно – поддържащо почистване на домове, офиси, административни сгради, хотели, ресторанти.

Млад и енергичен екип с чувство за отговорност. Ние ще се погрижим за висококачествено и бързо обслужване, подхождайки индивидуално към всеки клиент.

За перфектното изпълнение на работата използваме съвременни технологии и машини. Използваните препарати са безвредни както за Вас, така и за Вашите домашни любимци.

Посветете се на малкото си свободно време, обърнете внимание на себе си и на любимите хора. Ние ще осигурим спокойствието и времето за всичко това, отменяйки Ви от домашните задължения.

След основен или освежителен ремонт винаги остава много боклук, фин прах, замърсени повърхности и наслоени с прах и мръсотия мека мебел или меки подови настилки. Самото почистване и изхвърляне на строителни отпадъци отнема време и усилия, и не винаги резултатът е задоволителен, затова ние сме тук, за да почистим силно замърсените помещения вместо вас.

За повече информация, посетете нашия сайт ckgroupbg.com или нашата фейсбук страница - Професионално почистване от СК Груп

 

  • Данни за контакт

Виж на картата

country flagBulgaria
София
1000
София,София
08768868 09

Мнения и Коментари

Ако сте ползвали услугите на СК Груп , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители

Моля оценете от 1 / 10Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Нагоре

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквитки

Разбрах