Крестън Булмар - Кюстендил ЕООД - Счетоводни услуги

Крестън Булмар - Кюстендил ЕООД
108 посещения
Рейтинг: 0 / 10
00
Listing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing rating
0 коментара

Счетоводна къща Крестън БулМар-Кюстендил осигурява на клиентите си не само счетоводни услуги и навременни консултации, а също така и компетентни предложения и решения за развитието на техния бизнес в законовите рамки на Република България. Нашата цел е бизнесът ни да расте заедно с бизнеса на нашите клиенти. Мисията ни е да обслужваме клиентите си бързо, качествено и да пестим едно от най-ценните неща в наши дни - времето и спокойствието им.

'Крестън БулМар - Кюстендил' предлага писмени преводи на над 30 езика. Извършваме услуги по заверки и легализация на лични и фирмени документи във всички институции и посолства. Работим с лицензирани преводачи на конкурентни цени.

ЗАЩО ФИРМИТЕ ИЗБИРАТ НАС

Подкрепа - Може да разчитате на Нас от самото начало на Вашия бизнес. Ние можем да регистрираме вашата фирма и да ви дадем компетентна първоначална правно-счетоводна подкрепа с цел по нататъчното успешно развитие на Вашия бизнес.

Индивидуално внимание – Независимо дали фирмата е малка, средна или голяма, ние винаги отделяме необходимото време и внимание, защото всеки бизнес е уникален и следователно всеки клиент има своите индивидуални изисквания.

Лоялност – Счетоводна къща Крестън БулМар Кюстендил прави всичко необходимо, за да защити правата на клиентите си пред данъчната администрация, осигурителния институт и други местни институции, постигайки винаги оптимални решения и резултати.

Гъвкавост – Фирмата непрекъснато се развива, като въвежда в употреба модерни технологии и поддържа динамична обратна връзка със своите клиенти. Отговаряме веднага на Вашите запитвания. Мобилни сме и при необходимост ще Ви предоставим навреме счетоводни и административно-правни услуги на място във Вашия офис.

Всеотдайност - Корпоративната култура, която се изгражда в Счетоводна къща Крестън БулМар - Кюстендил предполага пълна ангажираност на служителите с поверената им работа.

 

  • Данни за контакт

Виж на картата

country flagBulgaria
Кюстендил
2500
Кюстендил,ул. Полк. Стефан Манов 11, ет. 1
0888733209

Мнения и Коментари

Ако сте ползвали услугите на Крестън Булмар - Кюстендил ЕООД , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители

Моля оценете от 1 / 10Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Нагоре

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквитки

Разбрах