Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..
map

Филтър по град

Показвам резултати от търсене на Агенции за социално подпомагане

Показвам 12 / 128 резултата

Дирекция за социално подпомагане Ардино

 
 
 
 
 
0 отзива

Агенцията за социално подпомагане е изпълнителна агенция – второстепенен разпоредител с бюджетни кредити към Mинистъра на труда и социалната политика. Агенцията за социално подпомагане е юридическо лице на бюджетна издръжка със седалище гр.София и се представлява и ръководи от изпълнителен директор. Териториалните поделения на Агенцията за социално подпомагане са регионални дирекции за социално подпомагане в областните административни центрове и дирекции

Адрино ул. 'Бели брези' №29

Работно време : 09:00-17:30 Отворено

Дирекция за социално подпомагане Айтос

 
 
 
 
 
0 отзива

Агенцията за социално подпомагане е изпълнителна агенция – второстепенен разпоредител с бюджетни кредити към Mинистъра на труда и социалната политика. Агенцията за социално подпомагане е юридическо лице на бюджетна издръжка със седалище гр.София и се представлява и ръководи от изпълнителен директор. Териториалните поделения на Агенцията за социално подпомагане са регионални дирекции за социално подпомагане в областните административни центрове и дирекции Социално подпомагане.

Айтос 8000 ул. Васил Левски

Работно време : 09:00-17:30 Отворено

Дирекция за социално подпомагане Батак

 
 
 
 
 
0 отзива

Агенцията за социално подпомагане Батак е изпълнителна агенция – второстепенен разпоредител с бюджетни кредити към Mинистъра на труда и социалната политика. Агенцията за социално подпомагане е юридическо лице на бюджетна издръжка със седалище гр.София и се представлява и ръководи от изпълнителен директор. Териториалните поделения на Агенцията за социално подпомагане са регионални дирекции за социално подпомагане в областните административни центрове и дирекции “Социално подпомагане”.

Батак пл.'Освобождение' №5

Работно време : 09:00-17:30 Отворено

Дирекция за социално подпомагане Белене

 
 
 
 
 
0 отзива

Агенцията за социално подпомагане Белене е изпълнителна агенция – второстепенен разпоредител с бюджетни кредити към Mинистъра на труда и социалната политика. Агенцията за социално подпомагане е юридическо лице на бюджетна издръжка със седалище гр.София и се представлява и ръководи от изпълнителен директор. Териториалните поделения на Агенцията за социално подпомагане са регионални дирекции за социално подпомагане в областните административни центрове и дирекции “Социално подпомагане”.

Белене ул. 'България' №37

Работно време : 09:00-17:30 Отворено

Дирекция за социално подпомагане Балчик

 
 
 
 
 
0 отзива

Агенцията за социално подпомагане Балчик е изпълнителна агенция – второстепенен разпоредител с бюджетни кредити към Mинистъра на труда и социалната политика. Агенцията за социално подпомагане е юридическо лице на бюджетна издръжка със седалище гр.София и се представлява и ръководи от изпълнителен директор. Териториалните поделения на Агенцията за социално подпомагане са регионални дирекции за социално подпомагане в областните административни центрове и дирекции “Социално подпомагане”.

Балчик ул. 'Черно море' №18

Работно време : 09:00-17:30 Отворено

Дирекция за социално подпомагане Белоградчик

 
 
 
 
 
0 отзива

Агенцията за социално подпомагане Белоградчик е изпълнителна агенция – второстепенен разпоредител с бюджетни кредити към Mинистъра на труда и социалната политика. Агенцията за социално подпомагане е юридическо лице на бюджетна издръжка със седалище гр.София и се представлява и ръководи от изпълнителен директор. Териториалните поделения на Агенцията за социално подпомагане са регионални дирекции за социално подпомагане в областните административни центрове и дирекции “Социално подпомагане”.

Белоградчик ул. Княз Борис I №17

Работно време : 09:00-17:30 Отворено

Дирекция за социално подпомагане Берковица

 
 
 
 
 
0 отзива

Агенцията за социално подпомагане Берковица е изпълнителна агенция – второстепенен разпоредител с бюджетни кредити към Mинистъра на труда и социалната политика. Агенцията за социално подпомагане е юридическо лице на бюджетна издръжка със седалище гр.София и се представлява и ръководи от изпълнителен директор. Териториалните поделения на Агенцията за социално подпомагане са регионални дирекции за социално подпомагане в областните административни центрове и дирекции “Социално подпомагане”.

Берковица пл. 'Йордан Радичков' №2

Работно време : 09:00-17:30 Отворено

Дирекция за социално подпомагане Бобов дол

 
 
 
 
 
0 отзива

Агенцията за социално подпомагане Бобов дол е изпълнителна агенция – второстепенен разпоредител с бюджетни кредити към Mинистъра на труда и социалната политика. Агенцията за социално подпомагане е юридическо лице на бюджетна издръжка със седалище гр.София и се представлява и ръководи от изпълнителен директор. Териториалните поделения на Агенцията за социално подпомагане са регионални дирекции за социално подпомагане в областните административни центрове и дирекции “Социално подпомагане”.

Бобов дол ул. '27-ми октомври' 2

Работно време : 09:00-17:30 Отворено

Дирекция за социално подпомагане Благоевград

 
 
 
 
 
0 отзива

Агенцията за социално подпомагане Благоевград е изпълнителна агенция – второстепенен разпоредител с бюджетни кредити към Mинистъра на труда и социалната политика. Агенцията за социално подпомагане е юридическо лице на бюджетна издръжка със седалище гр.София и се представлява и ръководи от изпълнителен директор. Териториалните поделения на Агенцията за социално подпомагане са регионални дирекции за социално подпомагане в областните административни центрове и дирекции “Социално подпомагане”.

Благоевград пл. 'Георги Измирлиев' №1

Работно време : 09:00-17:30 Отворено

Дирекция за социално подпомагане Бобошево

 
 
 
 
 
0 отзива

Агенцията за социално подпомагане Бобошево е изпълнителна агенция – второстепенен разпоредител с бюджетни кредити към Mинистъра на труда и социалната политика. Агенцията за социално подпомагане е юридическо лице на бюджетна издръжка със седалище гр.София и се представлява и ръководи от изпълнителен директор. Териториалните поделения на Агенцията за социално подпомагане са регионални дирекции за социално подпомагане в областните административни центрове и дирекции “Социално подпомагане”.

Бобошево ул. 'И.Кепов' № 3

Работно време : 09:00-17:30 Отворено

Дирекция за социално подпомагане Ботевград

 
 
 
 
 
0 отзива

Агенцията за социално подпомагане Ботевград е изпълнителна агенция – второстепенен разпоредител с бюджетни кредити към Mинистъра на труда и социалната политика. Агенцията за социално подпомагане е юридическо лице на бюджетна издръжка със седалище гр.София и се представлява и ръководи от изпълнителен директор. Териториалните поделения на Агенцията за социално подпомагане са регионални дирекции за социално подпомагане в областните административни центрове и дирекции “Социално подпомагане”.

Ботевград ул. 'Свобода' 1

Работно време : 09:00-17:30 Отворено

Дирекция за социално подпомагане Брегово

 
 
 
 
 
0 отзива

Агенцията за социално подпомагане Брегово е изпълнителна агенция – второстепенен разпоредител с бюджетни кредити към Mинистъра на труда и социалната политика. Агенцията за социално подпомагане е юридическо лице на бюджетна издръжка със седалище гр.София и се представлява и ръководи от изпълнителен директор. Териториалните поделения на Агенцията за социално подпомагане са регионални дирекции за социално подпомагане в областните административни центрове и дирекции “Социално подпомагане”.

Брегово ул. Александър Стамболийски №4

Работно време : 09:00-17:30 Отворено