Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Данни за търговеца Онлайн сватбен магазин за аксесоари

Онлайн сватбен магазин за аксесоари

Онлайн сватбен магазин за аксесоари

Регистриран в сайта от 2015 год.
VIP

Онлайн сватбен магазин за аксесоари

( 2 ) Вота

СватбенМагазин.com е онлайн базирана платформа която позволява на производители и вносители на сватбени аксесоари да публикуват своите оферти и да продават онлайн през сайта. По тази причина нямаме физически магазин в който могат да бъдат разгледани мострите. Целта ни е да бъдем максимално обективни в описването на продуктите както и при публикуването на снимките с оглед предоставянето на реална информация за това което ще получите след като си направите поръчка.
Разнообразието на продуктите които предлагаме е огромно. Повечето от тях са ръчна изработка което ви дава възможност да променяте цветове и материи които да бъдат използвани при изработката на дадения сватбен аксесоар и така да се впише перфектно в цветовия тон на сватбата ви. Предлагаме аксесоари за сватба от следните категории: Булчински аксесоари сред които булчински букети, жартиери, бижута и аксесоари за коса. От сватбените аксесоари можете да си поръчате: подаръци за гостите, сватбени покани, бутониери, късметчета за хвърляне, ритуални свещи, кошнички и възглавнички за халки, сватбени комплекти, гривни за шаферките и много други. От тази година предлагаме и аксесоари за кръщене като комплекти за кръщене, подаръци за гости на кръщене и аксесоари за ритуала.
Също така чрез сайта можете да си поръчате лимузина за сватба, гълъби, заря и други видове услуги свързани с организацията на сватбата.
За повече информация и допълнителни дискусии можете да се свържете с нас като ползвайте формата за Връзка с нас

Оферти от Онлайн сватбен магазин за аксесоари

Мнения и Коментари

Уникални неща продават в този сайт и са много печени - евала !

podkrepqm gornoto mnenie zashtoto sam mnogo dovolna

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Онлайн сватбен магазин за аксесоари , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Онлайн сватбен магазин за аксесоари, моля попълнете формата

Изпрати