Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Данни за търговеца ВижънконтролХ

ВижънконтролХ

ВижънконтролХ

Регистриран в сайта от 2016 год.

ВижънконтролХ

Видео наблюдение, Ip камери, DVR, Видео рекордери, Видео контрол, Онлайн магазин за Видео наблюдение

ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ ЗА СРОК ОТ 24 МЕСЕЦА на всички предлагани продукти. Сервиз за гаранционно и извънгаранционно поддържане. Абонаментно обслужване и поддръжка.

технически център за консултации и предоставяне на безплатни проектантски и уникални решения в областта на Видео наблюдение;

доставки и логистични операции до нашите клиенти и така нататък.

Системите може да се монтират и използват в жилища, офиси, магазини, заведения, хотели, складове, производствени цехове и други помещения

Предлагаме широка гама продукти - всичко необходимо за направата както на домашна система за видеонаблюдение, така и за корпоративен проект с хиляди камери. Стремежът ни е да предложим на нашите клиенти високо качество на изградените системи, постигнато на изгодна цена.

Проектът на системите за видеонаблюдение е ключов елемент за постигане на желаните цели и висока степен на ефективност. Правилният подбор на техническите средства за видеонаблюдение като технология, камери и обективи, както и DVR/NVR записващи устройства е в основата на успешната реализация на всеки проект.Нашите специалисти ще направят оглед и ще Ви предложат оптимални решения за изпълнението на Вашия проект.

 

По желание на нашите клиенти, можем да изградим всяка система с избран от тях марка, като предлагаме продуктите на лидерите в областта: Hikvision, TVT, LG, Relong, Pinetron, Samsung, Panasonic, Bosch, Axis и други.

Освен да изградим Вашата система, ние ще бъдем винаги до Вас - предлагаме гаранционна и извънгаранционна поддръжка, профилактика, пренастройване и надграждане на всяка една система.

Мнения и Коментари

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на ВижънконтролХ , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с ВижънконтролХ, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете