ИЛПЕНИ ЕООД - Врати, бариери и дистанционни

ИЛПЕНИ ЕООД
1751 посещения
Рейтинг: 10 / 10
101
Listing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing rating
1 коментар

'Илпени' ЕООД е фирма която се занимава с изработка, дистрибуция, монтаж и поддръжка на системи за автоматично задвижване на портали (радиални и плъзгащи), автоматика за врати, гаражни врати и бариери.
Осигурява надеждна защита на гаражи, магазини и заведения с охранителни ролетки. Ролетките са изработени от стоманени ламели и плътни профили.
Гаражни врати тип 'Летящо крило' и секционни врати с топлоизолация с ръчно или автоматично задвижване. Стандартно изпълнение в цвят бяло или на мотиви 'Златен Дъб', 'Тъмен Махагон','Орех' и 'Череша'. Цвят по избор от RAL каталог.
Ограничаване достъпа на надземни и подземни паркинги и гаражи с автоматични бариери и портали. Контролът на достъпа се осъществява с дистанционно управление или безконтактни RFID карти. Системата позволява пълен контрол на посетителите и абонатите на паркингите (разрешаване и ограничаване на достъпа без да е необходимо да се използва картата или дистанционното на абоната).
Контрол на достъпа с чипове на общи входове на жилищни сгради и кооперации, асансьори и входове на мазета. Системите намират приложение в офис сгради и бизнес центрове, при които има опции да се следи работното време на персонала. Контролът се осъществява с безконтактни и биметрични четци, автоматични брави и турникети.
Системите, използвани в офиси и бизнес сгради, поддържат функцията Anti-Passback на главния вход, т.е., даден картопритежател няма да бъде пропуснат два последователни пъти през една контролна точка. Или даден картопритежател не може да влезе или излезе два последователни пъти. Този човек ще бъде пропускан, само ако има последователно влизане &ndash излизане &ndash влизане &ndash излизане и т.н. Системата е с автономно захранване и при отпадане на мрежовото захранване продължава да работи и съхранява събитията.
Дубликати и копие на дистанционнo управлениe за гаражни, дворни врати и бариери.
Ремонт, сервиз и поддръжка на автоматични врати и портали, гаражни врати, ролетни врати, ролетки. Ремонт на автоматични бариери:
(BENINCA, BFT, NICE, RIB, APRIMATIC, MARANTEC, TECKENTRUP, HOERMANN, NOVOFERM, PROTECO, TELCOMA, LIFTMASTER, DITEC&hellip).

  • Данни за контакт

Виж на картата

country flagBulgaria
София
Витоша
1700
София,ул. Борис Арсов 3б
0889239546

Топ оферти от ИЛПЕНИ ЕООД

Мнения и Коментари

Dobromir Hristov Дата: 22 /09 /2015 9:43

Korektna firma , burzo izpulnenie na poruchkite.

Ако сте ползвали услугите на ИЛПЕНИ ЕООД , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители

Моля оценете от 1 / 10Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Нагоре

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквитки

Разбрах