Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Данни за търговеца ИЛПЕНИ ЕООД

ИЛПЕНИ ЕООД

ИЛПЕНИ ЕООД

Регистриран в сайта от 2015 год.
Понеделник 09:00 - 18:00
Вторник 09:00 - 18:00
Сряда 09:00 - 18:00
Четвъртък 09:00 - 18:00
Петък 09:00 - 18:00
Събота 09:00 - 18:00
Неделя 09:00 - 18:00
VIP

ИЛПЕНИ ЕООД

( 2 ) Вота

'Илпени' ЕООД е фирма която се занимава с изработка, дистрибуция, монтаж и поддръжка на системи за автоматично задвижване на портали (радиални и плъзгащи), автоматика за врати, гаражни врати и бариери.

Осигурява надеждна защита на гаражи, магазини и заведения с охранителни ролетки. Ролетките са изработени от стоманени ламели и плътни профили.Гаражни врати тип 'Летящо крило' и секционни врати с топлоизолация с ръчно или автоматично задвижване. Стандартно изпълнение в цвят бяло или на мотиви 'Златен Дъб', 'Тъмен Махагон','Орех' и 'Череша'. Цвят по избор от RAL каталог.

Ограничаване достъпа на надземни и подземни паркинги и гаражи с автоматични бариери и портали. Контролът на достъпа се осъществява с дистанционно управление или безконтактни RFID карти. Системата позволява пълен контрол на посетителите и абонатите на паркингите (разрешаване и ограничаване на достъпа без да е необходимо да се използва картата или дистанционното на абоната).

Контрол на достъпа с чипове на общи входове на жилищни сгради и кооперации, асансьори и входове на мазета. Системите намират приложение в офис сгради и бизнес центрове, при които има опции да се следи работното време на персонала. Контролът се осъществява с безконтактни и биметрични четци, автоматични брави и турникети.

Системите, използвани в офиси и бизнес сгради, поддържат функцията Anti-Passback на главния вход, т.е., даден картопритежател няма да бъде пропуснат два последователни пъти през една контролна точка. Или даден картопритежател не може да влезе или излезе два последователни пъти. Този човек ще бъде пропускан, само ако има последователно влизане &ndash излизане &ndash влизане &ndash излизане и т.н. Системата е с автономно захранване и при отпадане на мрежовото захранване продължава да работи и съхранява събитията.

Дубликати и копие на дистанционнo управлениe за гаражни, дворни врати и бариери.

Ремонт, сервиз и поддръжка на автоматични врати и портали, гаражни врати, ролетни врати, ролетки. Ремонт на автоматични бариери:(BENINCA, BFT, NICE, RIB, APRIMATIC, MARANTEC, TECKENTRUP, HOERMANN, NOVOFERM, PROTECO, TELCOMA, LIFTMASTER, DITEC&hellip).

Оферти от ИЛПЕНИ ЕООД

Дубликати на дистанционни

Дубликати на дистанционни

Дубликати на ДИСТАНЦИОННИ за гаражни врати и бариери.

Автоматични бариери

Автоматични бариери

Автоматични бариери подходящи за паркинги и ограничаване на паркоместа на жилищни сгради. рамена от 3 до 6 метра на склад. Дистанционно управление.

Ролетни врати - Ролетки

Ролетни врати - Ролетки

Ролетни врати за магазини и гаражи, плътни, перфорирани и оплетки. С автоматика и топлоизолация. Размер според отвора.

Мнения и Коментари

Korektna firma , burzo izpulnenie na poruchkite.

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на ИЛПЕНИ ЕООД , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с ИЛПЕНИ ЕООД, моля попълнете формата

Изпрати