Декинг от 'РЕЛАЦО БЪЛГАРИЯ' ООД - За терасата

Декинг от 'РЕЛАЦО БЪЛГАРИЯ' ООД
За терасата
http://www.relazzo.bg
1612 посещения
Рейтинг: 10 / 10
102
Listing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing rating
2 коментара

ОТ ИДЕЯТА ДО ИДЕАЛНАТА ТЕРАСА!

'Релацо България' ООД е специализирана и утвърдена в проектирането и реализацията на проекти, свързани изцяло с откритите пространства - терасa, покривнa терасa, верандa, балкон и др. 

Нашите клиенти създадоха безупречната ни репутация 'от уста на уста'. В галерията на сайта на фирмата ще намерите снимки нс голяма част от проектите, които сме реализирали през годините. За осъществяване на проектите си, ние се доверяваме и работим само с доказано качествени продукти на реномирани европейски производители, които са заслужили доброто си име с лоялност към клиента. 

Ние превръщаме вашата тераса в естествено продължение на дома!

Можете да се обърнете към нас за цялостно проектиране и 3D визуализация на вашата тераса, покривна тераса, веранда или балкон:

* Проектиране и монтаж на декинг система от wpc декинг (изкуствен декинг) 

* Пергола, тенти и други видове слънцезащита.

* Обзавеждане на кухни под открито небе.

* Мебели за открити пространства.

* Изработка на кашпи и декори от декинг профили.

* Проектиране и монтаж на осветителни тела за осветлението на вашата тераса.

* Озеленяване- проект и изпълнение.

* Поддръжка и консултиране.

Ние ще направим терасата ви, такава каквато я искате, като ви предложим най-разумния начин за това. Вие ще предадете впечатленията си на бъдещите ни клиенти!

'Релацо България' ООД е официален вносител на декинг системата за тераси и открити пространства RELAZZO.

С 'Relazzo' свободно можете да изнесете живота си извън преградите и стените на дома, като реализирате терасата на мечтите си.  Този декинг е най-доброто и модерно решение за вас! Едновременно с това, той е и  израз на  характер, и индивидуалност,  успешно приложим  за всеки стил- от модерния  до елегантния,  и неподвластен на времето. Тази декинг система за тераси  е уникална не само със своя атрактивен дизайн, но също и с високото си качество и комфорт, на което ще се радвате всеки ден, година след година.

Терасите са постоянно изложени на промени в климата и температурните амлитуди, както през лятото, така и през зимата. Дъждът, влажността, замръзването, снеготопенето и ултравиолетовите слънчеви лъчи няма да попречат на безупречната визия на вашата тераса.

Проектирай своя дом под открито небе и живей близо до природата!

  • Данни за контакт
country flagBulgaria
Бургас
8000
Бургас,Бургас
0878530516

Топ оферти от Декинг от 'РЕЛАЦО БЪЛГАРИЯ' ООД

Мнения и Коментари

Васил Дата: 7 /10 /2015 1:51

Страхотно изглежда терасата направена с декинг система. И цената е поносима, пък и кефа цена няма..

В.Тотева-Спасова Дата: 31 /05 /2017 2:24

Отлична работа! Много съм доволна от резултата. Терасата ми излежда точно както пожелах, качествено и навреме. Препоръчвам.

Ако сте ползвали услугите на Декинг от 'РЕЛАЦО БЪЛГАРИЯ' ООД , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители

Моля оценете от 1 / 10Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Нагоре

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквитки

Разбрах