Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Данни за търговеца Декинг от 'РЕЛАЦО БЪЛГАРИЯ' ООД

Декинг от 'РЕЛАЦО БЪЛГАРИЯ' ООД

Декинг от 'РЕЛАЦО БЪЛГАРИЯ' ООД

Регистриран в сайта от 2015 год.
VIP

Декинг от 'РЕЛАЦО БЪЛГАРИЯ' ООД

( 2 ) Вота

ОТ ИДЕЯТА ДО ИДЕАЛНАТА ТЕРАСА!

'Релацо България' ООД е специализирана и утвърдена в проектирането и реализацията на проекти, свързани изцяло с откритите пространства - терасa, покривнa терасa, верандa, балкон и др. 

Нашите клиенти създадоха безупречната ни репутация 'от уста на уста'. В галерията на сайта на фирмата ще намерите снимки нс голяма част от проектите, които сме реализирали през годините. За осъществяване на проектите си, ние се доверяваме и работим само с доказано качествени продукти на реномирани европейски производители, които са заслужили доброто си име с лоялност към клиента. 

Ние превръщаме вашата тераса в естествено продължение на дома!

Можете да се обърнете към нас за цялостно проектиране и 3D визуализация на вашата тераса, покривна тераса, веранда или балкон:

* Проектиране и монтаж на декинг система от wpc декинг (изкуствен декинг) 

* Пергола, тенти и други видове слънцезащита.

* Обзавеждане на кухни под открито небе.

* Мебели за открити пространства.

* Изработка на кашпи и декори от декинг профили.

* Проектиране и монтаж на осветителни тела за осветлението на вашата тераса.

* Озеленяване- проект и изпълнение.

* Поддръжка и консултиране.

Ние ще направим терасата ви, такава каквато я искате, като ви предложим най-разумния начин за това. Вие ще предадете впечатленията си на бъдещите ни клиенти!

'Релацо България' ООД е официален вносител на декинг системата за тераси и открити пространства RELAZZO.

С 'Relazzo' свободно можете да изнесете живота си извън преградите и стените на дома, като реализирате терасата на мечтите си.  Този декинг е най-доброто и модерно решение за вас! Едновременно с това, той е и  израз на  характер, и индивидуалност,  успешно приложим  за всеки стил- от модерния  до елегантния,  и неподвластен на времето. Тази декинг система за тераси  е уникална не само със своя атрактивен дизайн, но също и с високото си качество и комфорт, на което ще се радвате всеки ден, година след година.

Терасите са постоянно изложени на промени в климата и температурните амлитуди, както през лятото, така и през зимата. Дъждът, влажността, замръзването, снеготопенето и ултравиолетовите слънчеви лъчи няма да попречат на безупречната визия на вашата тераса.

Проектирай своя дом под открито небе и живей близо до природата!

Оферти от Декинг от 'РЕЛАЦО БЪЛГАРИЯ' ООД

WPC Декинг 'Relazzo classic'

WPC Декинг 'Relazzo classic'

Декинг системата 'Relazzo classic': *подложни профили 30/50мм. *декинг профил 140/4000/h=30мм. *скоби от неръждаема стомана *декоративни капачки

WPC Декинг 'Relazzo STYLE'

WPC Декинг 'Relazzo STYLE'

Декинг система 'Relazzo Style': *подложен п-л- алуминий-30/4000/21мм *wpc декинг профил-Style- 169/4000/h=23мм *скоби-полипропилен *крайни капачки

WPC декоративна стена 'Relazzo SCREEN'

WPC декоративна стена 'Relazzo SCREEN'

'Relazzo screen' е декоратаивна стена, изградена от олекотени wpc профили в цветовете на декинг системата 'Relazzo classik'. Размери- по желание!

Мнения и Коментари

Страхотно изглежда терасата направена с декинг система. И цената е поносима, пък и кефа цена няма..

Отлична работа! Много съм доволна от резултата. Терасата ми излежда точно както пожелах, качествено и навреме. Препоръчвам.

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Декинг от 'РЕЛАЦО БЪЛГАРИЯ' ООД , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Декинг от 'РЕЛАЦО БЪЛГАРИЯ' ООД, моля попълнете формата

Изпрати