Бифит-ка - Зоомагазини

Бифит-ка
Зоомагазини
25 посещения
Рейтинг: 0 / 10
00
Listing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing rating
0 коментара

Вече четири години ние от „Бифит-ка“ с гордост и удоволствие избираме за нашите четириноги членове на семейството само най-доброто: висококачествени премиум и професионални брандове за грижа, тренировка и обучение на домашни любимци като кучета, котки, птици и гризачи.

Първият ни партньор - чешката компания за здравословни кучешки лакомства Мира-Мар, която въведохме през 2015 г., скоро бе съпроводена от супер премиум бранда за храна за кучета и котки NATIVIA, а от миналата година  - и от AVICENTRA – специализиран производител на продукти за птици и гризачи, сред които са вече и най-харесваните ръчно изработени крекери на пазара. Особено сме горди, че през изминалата 2018 г. се превърнахме и в единствен официален представител на професионалната европейска топ марка JULIUS-K9, предлагаща специализирани продукти и аксесоари за тренировка на полицейски и спасителни кучета, зад които стоят години изследвания и тестове.

Всички споделени моменти на радости и грижа към животните ни накара да желаем да бъдем по-близо до вас. С времето открихме, че привързаността ни към домашните любимци в семейството може да обедини широк кръг приятели, близки и непознати, които да споделят помежду си своите препоръки, опит и съвети в отглеждането на своите любимци, на които можем да бъдем още по-полезни.

Така през лятото на 2019 назря момента и за новия ни професионален проект – откриването на нашия първи физически зоо магазин за домашни любимци, който ще бъде единственият в страната, в който верните стопани на кучета, котки, птици и гризачи ще могат да видят на живо и да тестват пълния асортимент на Бифит-ка.

На новото ни място ще можете да се възползвате от актуалните месечни промоции и комплименти офлайн в магазина, персонализирани услуги и множество изненади. Особено удобство ще бъде още възможността да пробвате на място размер нагръдник или повод, професионална играчка или тренировъчен екип от JULIUS K9. Като единствен негов официален представител за страната ще можем да ви запознаем с висококачествените продукти физически на живо. Всичко това вече е възможно на адрес: ул. Ястребец 25, точно срещу централната сграда на „Топлофикация“ всеки работен ден от 10.00 до 19.00 и събота от 10.00 до 14.00 часа.

  • Данни за контакт
country flagBulgaria
София
Борово
1680
София,ул. Ястребец 25
0888251746

Мнения и Коментари

Ако сте ползвали услугите на Бифит-ка , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители

Моля оценете от 1 / 10Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Нагоре

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквитки

Разбрах