Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..
map

Показвам резултати от търсене на Коли под наем

Показвам 4 / 4 резултата

Коли под наем в България

Carhirebulgaria.eu е фирма предлагаща коли под наем в Бургас и за своите клиенти сме се погрижили да имаме голямо разнообразие от марки и модели автомобили които ще задоволят притенциите на всеки тип клиент. Колите са сравнително нови а цените ни са конкурентни.

Бургас 8000 Летище Бургас

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

RENT A CAR Габрово

Rent a Car Габрово е фирма предлагаща коли под наем в Габрово и вече 5 години задоволява желанията на своите клиенти. Разполага с различни видове автомобили подходящи за семейна почивка или работа. Всички автомобили имат сключени застраховки, винетки и са с неограничен пробег.

Габрово 5300 ул. Видима 1

Работно време : 00:00-23:30 Отворено

КОЛИ ПОД НАЕМ/RENT A CAR ГАБРОВО Ливилукс Карс ООД

Автокъща Ливилукс Карс ООД гр. Габрово предлага за продажба употребявани автомобили внос от западна Европа. Насладете се на комфортно пътуване с колите на LiviLux Kars. Нашите коли са в перфектно техническо състояние, Икономични автомобили, подходящи за градско и извън градско шофиране

Габрово 5300 Бул, Стефан Караджа 101

Работно време : 09:00-19:00 Затворено

Veger rent a Car

 
 
 
 
 
0 отзива

Veger Rent a Car е компания с утвърдени традиции в отдаването на коли под наем в България. Нашият дълбок професионализъм, коректно обслужване, гъвкавост и винаги перфектно поддържан автомобилен парк от нови автомобили ни правят предпочитания партньор сред редица топ туристически портали и агенции, хотелски вериги и други rent a car компании.

София 1766 бул. Александър малинов 111, Бизнеспарк София

Работно време : 09:00-18:00 Затворено