Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Данни за търговеца Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

Регистриран в сайта от 2015 год.
Понеделник 09:00 - 18:00
Вторник 09:00 - 18:00
Сряда 09:00 - 18:00
Четвъртък 09:00 - 18:00
Петък 09:00 - 18:00
Събота 09:00 - 18:00
Неделя 09:00 - 18:00
VIP

Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

MyBestDay.eu е сватбено ателие с основна дейност производство на аксесоари за сватба и кръщене. Нашите приоритети са атрактивни ръчно изработени модели на приемливи цени. Бидейки на пазара едва от няколко години нашите аксесоари се отличават със своята идентичност и разнообразие като нашето желание е да успеем да публикуваме по-голямата част от това което правим. За сватба предлагаме следните аксесоари: булчински букети, сватбени покани, подаръци за гостите, декорации и украси за коли или маси,бутониери, възглавнички за халки, кошнички, късметчета за хвърляне и ритуални свещи. Изготвяме индивидуални украси по желание на клиента. Освен сватбени аксесоари произвеждаме и голямо разнообразие от аксесоари за кръщене - пълни комплекти включващи всичко необходимо за кръщенето: кошнички, свещи, бурканчета за мед, шишенца за олио, кутийки за косичката, украса за виното, торбичка за сапунче и друди аксесоари. Ако ви предстои провеждането на сватба или кръщене и след като разгледате сайта ни все още не виждате аксесоар в желаните цветове не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви направим мостра която ако харесате ще можете да поръчате. Уважаеми младоженци, организацията на сватба е тежко и времеемко събитие свързано с познаване на традиции и ритуали предавани от поколение на поколение. Ако имате въпрос относно някой от предлаганите от нас продукти моля не се колебайте да ни потърсите

Мнения и Коментари

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu, моля попълнете формата

Изпрати

Видео

Тагове

Позвънете

Оферти от Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

1.90 лв
 • Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

Описание Покани, подходящи за сватба, кръщене, юбилей или друг повод. Текста на поканите е отпечатан на паус, навит на свитък и фиксиран с пръстен, изработен от перлен картон и декорация от панделки и цветя. Към лицевата страна на поканата има добавено малко тагче с имената на младоженците и датата на събитието. Изискваме текста, който изпращате да е във формат удобен за копиране/поставяне. Сайта не носи отговорност за пропуски, неточности, правописни или пунктоационни грешки на текст изпратен/изписан от вас.

16.00 лв
 • Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

Разкошен модел кутийка за халки облечена в луксозна дантела и аранжирана със сатенени цветя и перли в цвят екрю.

1.60 лв
 • Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

Малки шишенца пълни с розички и декорирани със сатенена панделка и малка перличка, като подаръчета за гостите на Вашето събитие.Подаръчетата могат да се изработят в различни цветове на розичките и панделката.По желание на клиента към декорацията на шишенцето може да се добави малка табелка с персонален надпис.Надписите оскъпяват подаръчето с 0,30 лв./бр.Размер на шишенцето: 2,2 см./ 5 см.

2.90 лв
 • Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

ОписаниеПокани за сватба, кръщене, рожден ден или юбилей, ръчно изработени в бяло и черно.Модела е от две части - вътрешната част е от гланцов картон, върху която е отпечатан текста. Външната част играеща ролята на плик е от черен картон с декорация от широка, сатенена панделка и етикетче с имената на младоженците.Поканите могат да се изработят в различни цветове на печата, картона и декорацията.Размер: 17 см. / 12 см.Предпечатната подготовка за един вид текст е БЕЗПЛАТНА. За повече от един вид текст се заплаща допълнително по 5 лв./вид.Изискваме текста, който изпращате да е във формат удобен за копиране/поставяне.Изготвя се персонален проект с вашия текст и шрифт, който вие да одобрите преди печат.След одобрен проект, ние отпечатваме поканите във вида, който сте одобрили.Сайта не носи отговорност за пропуски, неточности, правописни или пунктоационни грешки, след одобрен проект.

1.99 лв
 • Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

Елегантна покана за специални поводи. Изработена от висококачествена хартия и се състои се от две части:- лазерно изрязан плик, наподобяващ дантела с украса от рози. Има прикрепена малка розичка с панделка от канап.- вътрешна част, служеща за отпечатване на текста.Размер: 15.6 х 15.6 см. При поръчка на поканите с отпечатване на текст към тях се заплаща допълнително печата, съответно: - черен: + 0,29 лв. / бр. - цветен: + 0,49 лв. / бр. Предпечатната подготовка за един вид текст е БЕЗПЛАТНА. За повече от един вид текст се заплаща допълнително по 5 лв./вид. Изискваме текста, който изпращате да е във формат удобен за копиране/поставяне. Изготвя се персонален проект с вашия текст и шрифт, който вие да одобрите преди печат. След одобрен проект, ние отпечатваме поканите във вида, който сте одобрили. Сайта не носи отговорност за пропуски, неточности, правописни или пунктоационни грешки, след одобрен проект. Поканите се изпращат в несглобен вид, освен една, служеща за пример.

2.50 лв
 • Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

Малки свещички с тематичен сватбен принт и персонален надпис с имена и дата на събитето.Надписа може да се изработи в различни цветове.Размер: 5,5 см. / 4 см.Срок за изработка - 7 - 10 дни.Все по-популярно става всеки гост на сватбеното тържество да получи малко подаръче от младоженците, като спомен от специалния ден.Подаръчетата могат да се аранжира в различни цветове, според темата на Вашата сваба.

2.20 лв
 • Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

Мускалите са традиционни български сувенири, които се състоят се от три части:мускал - дървена частфиолка- стъкления флаконрозово масло - съдържанието на стъкления флаконЧудесен подарък за гостите на вашето сватбено тържество. Нашето предложеие е с декорация в лилаво и сребристо, но разбира се може да се съобразим цветово с вашите желания.Размер: 9 см. / 2 см.Минимално количество за поръчка 20 броя. 

2.50 лв
 • Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

Оригинален подарък за гости на сватба или друг повод - Ключодържател от дървено с гравиран върху него персонален надпис.Нашето предложение е с календар на сватбения ден, но ако клиента желае различен надпис, няма проблем да се изпълни.Размер: 4,5 см./4,5 см.

8.00 лв
 • Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

ШОТ Чаши за Ергенско и Моминско парти с принт на Фрак/Корсаж и персонален надпис.Обявената цена е за 1 бр. чаша. Чашите са стъклени.Чашите могат да се изработват в цветове на декорацията според желанията на клиента.За поръчки над:- 10 броя - 6 лв.- 20 броя - 5 лв.Размер: 6 см. / 4,5 см.

16.00 лв
 • Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

Ленти от сатен за моминско парти с персонални надписи и декорация с акцент в син цвят.За поръчки над:- 10 броя - 14 лв. за 1 брой- 20 броя - 12 лв. за 1 брой

16.00 лв
 • Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

Атрактивни чаши за Моминската вечер с персонални надписи и панделки в цвят по избор на клиента.Чашите са кристални.Обявената цена е за 1 брой.Цвета на печата и аранжировката може да се съобрази с желанията на клиента.За поръчки над:- 10 броя - 14 лв. за 1 брой- 20 броя - 12 лв. за 1 брой

20.00 лв
 • Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

Моминска клетва за Булката от нейните приятелки, изработена с декор от празнуващи мадами.Декорацията може да се изработи в различни цветове.Текста на Моминската клетва може да ни изпратите и Вие.Размери - 20 см. / 25 см.

70.00 лв
 • Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

Луксозен комплект сватбени чаши и шампанско, декорирани в розово и бяло с разкошна дантела, божури и рози. Към сета могат да се изработят допълнителни аксесоари в същия стил. Цвета на декорацията може да се изработи в различни цветове.

0.99 лв
 • Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

Покани за сватба или друг празник, изработени върху бял картон с гланцово покритие и принт на цветя. Поканите се предлагат в комплект с плик от обикновена хартия в бял цвят. Поканите се изработват по индивидуален дизайн и подлежат на корекции. Шрифта, фона, цветовете на шрифта и фона могат да се променят според желанията на клиента. Размер: 20 / 14 см. В ценатa е включен печат на текста и плик в подходящ размер. В същия дизайн могат да се подготвят тейбъл картички, Номера за масите, етикетчета за подаръци, етикети за вино, сватбени кутии, сватбени книги и др. .... По желание на клиента може да се изработи персонален дизайн. Изискваме текста, който изпращате да е във формат удобен за копиране/поставяне. За всеки текст се подготвя проект в електронен вариант, който се изпраща по е-мейл за одобрение от клиента преди печат. Сайта не носи отговорност за пропуски, неточности, правописни или пунктоационни грешки в текста след одобрен проект от клиента.

2.50 лв
 • Ателие за сватбени аксесоари Mybestday.eu

ОписаниеПодаръчета за гости на Кръщене - Свещи с тематичен принт на Ангелчета и персонални надписи с име и дата на събитието.Цвета на надписа може да се съобрази с вашите желания.Размер: 5,5 см. / 4 см.Срок за изработка - 7 - 10 дни.