Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Данни за търговеца Онлайн Уеб Сървисиз ЕООД

Онлайн Уеб Сървисиз ЕООД

Онлайн Уеб Сървисиз ЕООД

Регистриран в сайта от 2020 год.
Понеделник 09:00 - 17:30
Вторник 09:00 - 17:30
Сряда 09:00 - 17:30
Четвъртък 09:00 - 17:30
Петък 09:00 - 17:30
VIP

Онлайн Уеб Сървисиз ЕООД

Weddingburg е специално запазено за Вас място в интернет посветено на организацията на сватбено Ви тържество или друг специален повод. Домакини сме целия екип и ще бъдем неотменен помощник в процеса на организирането на вашия специален ден.

Предлагаме ръчно изработени аксесоари - от сватбените покани, до всичко необходимо за гражданския и църковен ритуал - Ритуални вина и украси, Свещи, Сватбени чаши, Булчински букети, Булчински жартиери, Кошници за късмети и подаръци, Кутии за пари, Книги за поздравления, Кутийки, Кошнички и възглавнички за брачни халки, Аранжировки за сватбен автомобил, Късмети, Сватбени бутониери за ревера и гривни за шаферките. Нашите подаръчета за гостите - комплимент от младоженците към всички уважили празника им - са уникални, оригинални, тематични и практични.

Имаме специално отредена секция за организиране на кръщенета. Предлагаме покани, тематични подаръчета, ритуални свещи, книги за пожелания и цели комплекти включващи всички необходими аксесоари за църковния ритуал.

Посетете нашия онлайн магазин и вижте, цялото разнообразие от продукти и услуги, които предлагаме.

 

 

Мнения и Коментари

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Онлайн Уеб Сървисиз ЕООД , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Онлайн Уеб Сървисиз ЕООД, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете