Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Данни за търговеца Faberlic Севлиево

Faberlic Севлиево

Faberlic Севлиево

Регистриран в сайта от 2020 год.

Данни за контакт

няма информация

Faberlic Севлиево

Faberlic – най-голямата руска компания на пазара на директни продажби, производител на уникална патентована кислородна козметика, която доставя кислород в дълбоките слоеве на кожата.Асортиментът на Faberlic представя цялата гама от средства за грижа за кожата и косата, ексклузивна френска парфюмерия, декоративна козметика, както и продукти за дома и здравето. През 2003 година Компанията излезе на международния пазар, като в момента Faberlic има представителства в 24 държави. Повече от 600 хиляди Консултанти си сътрудничат с нас в Европа и Азия.FABERLIC разполага със собствено производство, базирано на европейските стандарти за качество и оборудвано с най-модерното и екологично оборудване, автоматични производствени линии.

Възможност за закупуване на продукти с отстъпка до 26. Плюс това размерът на отстъпката се увеличава поради промоции и отстъпки за някои продукти от текущия каталог

Уникална възможност да създадете свой собствен бизнес без инвестиции за 1 ден във вече успешна компания, да използвате всичките си ресурси безплатно. Основно бизнес обучение и възможности за онлайн обучение.

FABERLIC произвежда повече от 1100 нови продукта годишно, повече от 5000 артикула, има повече от 32 патента и е включена в рейтинга на „Топ 100 най-големи козметични компании“.

Три възможности за печелене с Faberlic!1. Отстъпки за продукти2. Допълнителен доход3.Създаване на собствен бизнес

Първата възможност е да спестите.  Веднага след като се регистрират на официалния уебсайт на Faberlic, клиентите получават 20 отстъпка от всички продукти на Faberlic!  И ако личният обем на вашите покупки е бил 50 точки 'около 174 рубли', тогава отстъпката ще се увеличи до 26!  

Вторият вариант е допълнителен доход, в допълнение към основната работа.  Фирмата плаща такса за организацията на търговията.  Използвайте продуктите с удоволствие сами и препоръчайте на вашите приятели и познати!

Третата възможност е да създадете свой собствен бизнес с такъв силен партньор като Faberlic.  Faberlic може да бъде основното ви място на работа.  Вие създавате вашата структура, развивате я.  В партньорство с компанията можете да имате постоянно нарастващ доход от оборота на екипа, да го планирате, да получавате големи бонуси.  Освен това можете да отворите своя собствена Pickup Point.  Това е начинът да изпълните желанията си и пътят към финансовата независимост.  

Компанията се занимава с производство на продукти, тяхното сертифициране, следи за спазването на високо качество.  Разходите за реклама и транспорт са всички разходи на компанията.  Faberlic предоставя напълно автоматизирана програма за водене на бизнес, възможност за създаване на собствен онлайн магазин и много други.  Вашата задача е да съберете силен екип от бизнес партньори, да поддържате тяхната активност и ефективност и да организирате стокооборот.

Мнения и Коментари

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Faberlic Севлиево , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Faberlic Севлиево, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете