Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..
Посолство на Албания

Посолство на Албания

Регистриран в сайта от 2015 год.

Посолство на Албания

( 1 ) Вота

Чуждестранни посолства и консулства в България.

Албания

Посланик : Анита Шакири /временно изпълняващ длъжността/

Посолство на Албания

Посолството представлява Дипломатическо представителство на една страна в друга. Посолството е оглавявано от посланик и се помещава в сграда на това представителство.
Територията, върху която е разположено посолството, се смята за част от територията на изпращащата страна и е изключена от обсега на местното правораздаване.

Задграничното представителство, както на на Република България, така и на повечето страни е структурно звено на дипломатическата служба, което осъществява дипломатическа и/или консулска дейност в друга държава или при международни правителствени организации.

Откриването, определянето на вида и закриването на задграничните представителства се извършва от Министерския съвет по предложение на министъра на външните работи.

В Албанското посолство за България албанските граждани могат да открият информация за връзка с посолството, да се запознаят и ползват обхвата на консулските услуги, както и да се информират по визови въпроси и въпросите за гражданството. Могат да получат информация по въпросите на социалното осигуряване и пенсионни плащания, за търговията и инвестициите, както и обща информация за Албания.

Полезна информация:

Посолство на Република Албания
Канцелария: 1504 София, ул. Кракра No 10

тел.: 943 38 57 факс: 943 30 69

E-mail: embassy.sofia@mfa.gov.al

Работно време: 09:00 - 17:00 часа

Консулски отдел: 1504 София, ул. Кракра No 10

Работно време: 12:00 - 14:00 часа (понеделник, сряда, петък)

 

 

Посолство на Албания

Мнения и Коментари

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Посолство на Албания , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Посолство на Албания, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете