Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..
Посолство на Алжир

Посолство на Алжир

Регистриран в сайта от 2015 год.

Посолство на Алжир

( 2 ) Вота

Чуждестранни посолства и консулства в България.

Демократична и Народна Република Алжир

Посланик : Н. Пр. Ахмед Буташ

Посолство на Алжир

Посолството представлява Дипломатическо представителство на една страна в друга. Посолството е оглавявано от посланик и се помещава в сграда на това представителство.
Територията, върху която е разположено посолството, се смята за част от територията на изпращащата страна и е изключена от обсега на местното правораздаване.

Задграничното представителство, както на на Република България, така и на повечето страни е структурно звено на дипломатическата служба, което осъществява дипломатическа и/или консулска дейност в друга държава или при международни правителствени организации. Откриването, определянето на вида и закриването на задграничните представителства се извършва от Министерския съвет по предложение на министъра на външните работи.

В Алжирското посолство за България гражданите на Алжир могат да се информират за връзка с посолството, да се запознаят и ползват обхвата на консулските услуги, както и да се информират по визови въпроси и въпросите за гражданството. Могат да получат информация по въпросите на социалното осигуряване и пенсионни плащания, за търговията и инвестициите, както и обща информация за Алжир.

Полезна информация:

Посолство на Алжирската Демократична и Народна Република

Канцелария: София, ул. Славянска No 16

тел: 980 22 50, 981 06 62 факс: 981 03 28

E-mail: ambalgsf@abv.bg

http://www.ambalg-sofia.org

Работно време: 09:00 &ndash 17:00 часа

 

 

 

 

Посолство на Алжир

Мнения и Коментари

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Посолство на Алжир , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Посолство на Алжир, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете