Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..
Посолство на Аржентина

Посолство на Аржентина

Регистриран в сайта от 2015 год.

Посолство на Аржентина

( 2 ) Вота

Чуждестранни посолства и консулства в България.

Аржентина

Посланик :  Н.Пр. Гийермо Салвадор Асрак

Посолство на Аржентина

Посолството представлява Дипломатическо представителство на една страна в друга. Посолството е оглавявано от посланик и се помещава в сграда на това представителство.
Територията, върху която е разположено посолството, се смята за част от територията на изпращащата страна и е изключена от обсега на местното правораздаване.

Задграничното представителство, както на на Република България, така и на повечето страни е структурно звено на дипломатическата служба, което осъществява дипломатическа и/или консулска дейност в друга държава или при международни правителствени организации. Откриването, определянето на вида и закриването на задграничните представителства се извършва от Министерския съвет по предложение на министъра на външните работи.

В Аржентинското посолство за България, аржентинските гражданите могат да се информират за връзка с посолството, да се запознаят и ползват обхвата на консулските услуги, както и да се информират по визови въпроси и въпросите за гражданството. Могат да получат информация по въпросите на социалното осигуряване и пенсионни плащания, за търговията и инвестициите, както и обща информация за Аржентина.

Полезна информация:

Посолство на Република Аржентина
Канцелария: Намира се в сградата на ИНТЕРПРЕД, бл. Б, етаж 8,

бул. Драган Цанков No 36

1040 София, п.к. 635

тел.: 971 25 39, 971 37 91, 971 25 90 факс: 969 30 28

E-mail: ebulg@mrecic.gov.ar

Работно време: 09:30 - 17:00 часа

Консулски отдел: тел: 973 32 04

 

Посолство на Аржентина

Мнения и Коментари

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Посолство на Аржентина , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Посолство на Аржентина, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете