Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..
Посолство на Армения

Посолство на Армения

Регистриран в сайта от 2015 год.

Посолство на Армения

( 1 ) Вота

Чуждестранни посолства и консулства в България.

Армения

Посланик : Арсен Схоян

Посолство на Армения

Посолството представлява Дипломатическо представителство на една страна в друга. Посолството е оглавявано от посланик и се помещава в сграда на това представителство.
Територията, върху която е разположено посолството, се смята за част от територията на изпращащата страна и е изключена от обсега на местното правораздаване.

Задграничното представителство, както на на Република България, така и на повечето страни е структурно звено на дипломатическата служба, което осъществява дипломатическа и/или консулска дейност в друга държава или при международни правителствени организации. Откриването, определянето на вида и закриването на задграничните представителства се извършва от Министерския съвет по предложение на министъра на външните работи.

В Арменското посолство за България гражданите на Армения могат да се информират за връзка с посолството, да се запознаят и ползват обхвата на консулските услуги, както и да се информират по визови въпроси и въпросите за гражданството. Могат да получат информация по въпросите на социалното осигуряване и пенсионни плащания, за търговията и инвестициите, както и обща информация за Армения.

Полезна информация:

Посолство на Република Армения
Канцелария: 1111 София, ул. Загоричане No 3

тел.: 946 12 72, 946 12 73 факс: 946 12 74

E-mail: armembsof@omega.bg

Работно време: 09:00 - 12:00 / 13:00 - 17:00 часа

Консулска служба: 09:30 - 12:30 часа

 

 

 

 

Посолство на Армения

Мнения и Коментари

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Посолство на Армения , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Посолство на Армения, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете