Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Посолство на Афганистан

( 0 ) Вота

Чуждестранни посолства и консулства в България.

Афганистан

Посланик : Зияуллах Махмуд

Посолство на Афганистан

Посолството представлява Дипломатическо представителство на една страна в друга. Посолството е оглавявано от посланик и се помещава в сграда на това представителство. Територията, върху която е разположено посолството, се смята за част от територията на изпращащата страна и е изключена от обсега на местното правораздаване.

Задграничното представителство, както на на Република България, така и на повечето страни е структурно звено на дипломатическата служба, което осъществява дипломатическа и/или консулска дейност в друга държава или при международни правителствени организации. Откриването, определянето на вида и закриването на задграничните представителства се извършва от Министерския съвет по предложение на министъра на външните работи.

В Афганистанското посолство за България гражданите на Афганистан могат да се информират за връзка с посолството, да се запознаят и ползват обхвата на консулските услуги, както и да се информират по визови въпроси и въпросите за гражданството. Могат да получат информация по въпросите на социалното осигуряване и пенсионни плащания, за търговията и инвестициите, както и обща информация за Афганистан.

Полезна информация:

Посолство на Ислямска република Афганистан

Канцелария: 1700 София, бул. Симеоновско шосе No 57, Резиденция 3

тел.: 962 51 93 факс: 962 74 86

E-mail: embassy_in_sofia@yahoo.com

Работно време: 09:00 - 16:00 часа

Посолство на Афганистан

Мнения и Коментари

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Посолство на Афганистан , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Посолство на Афганистан, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете