Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..
Посолство на Босна и Херцеговина

Посолство на Босна и Херцеговина

Регистриран в сайта от 2015 год.

Посолство на Босна и Херцеговина

( 0 ) Вота

Чуждестранни посолства и консулства в България.

Босна и Херцеговина

Посланик : Боривой Маройевич

Посолство на Босна и Херцеговина

Посолството представлява Дипломатическо представителство на една страна в друга. Посолството е оглавявано от посланик и се помещава в сграда на това представителство.
Територията, върху която е разположено посолството, се смята за част от територията на изпращащата страна и е изключена от обсега на местното правораздаване.

Задграничното представителство, както на на Република България, така и на повечето страни е структурно звено на дипломатическата служба, което осъществява дипломатическа и/или консулска дейност в друга държава или при международни правителствени организации. Откриването, определянето на вида и закриването на задграничните представителства се извършва от Министерския съвет по предложение на министъра на външните работи.

В посолството на Босна и Херцеговина за България гражданите на страната могат да се информират за връзка с посолството, да се запознаят и ползват обхвата на консулските услуги, както и да се информират по визови въпроси и въпросите за гражданството. Могат да получат информация по въпросите на социалното осигуряване и пенсионни плащания, за търговията и инвестициите, както и обща информация за Босна и Херцеговина.

Полезна информация:

Посолство на Босна и Херцеговина
Канцелария: 1113 София, ул. Ал. Жендов No 1 тел.: 02/ 973 37 75, факс: 02/ 973 37 29

E-mail: ambihsofia@dir.bg

Работно време: 09:00 - 17:00 часа

Консулски отдел: тел.: 02/ 973 37 74

E-mail: consulbih@dir.bg

Работно време: 09:00 - 17:00 часа
Приемно време: 10:00 - 13:00 часа

 

 

 

Посолство на Босна и Херцеговина

Мнения и Коментари

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Посолство на Босна и Херцеговина , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Посолство на Босна и Херцеговина, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете