Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..
Почетно консулство на Австралия

Почетно консулство на Австралия

Регистриран в сайта от 2015 год.

Почетно консулство на Австралия

( 12 ) Вота

Чуждестранни посолства и консулства в България.

АВСТРАЛИЯ

Посланик : Джени Блумфийлд

Почетно консулство на Австралия

Посолството представлява Дипломатическо представителство на една страна в друга. Посолството е оглавявано от посланик и се помещава в сграда на това представителство.
Територията, върху която е разположено посолството, се смята за част от територията на изпращащата страна и е изключена от обсега на местното правораздаване.

Задграничното представителство, както на на Република България, така и на повечето страни е структурно звено на дипломатическата служба, което осъществява дипломатическа и/или консулска дейност в друга държава или при международни правителствени организации.

Откриването, определянето на вида и закриването на задграничните представителства се извършва от Министерския съвет по предложение на министъра на външните работи.

Австралийското посолство в Гърция има чуждестранна акредитация за България (включва посещение, докладване и консулски отговорности).

В Австралийското посолство за България със седалище в Гърция австралийските граждани ще намерят информация за връзка с посолството, могат да се запознаят и ползват обхвата на консулските услуги, както и да се информират по визови въпроси и въпросите за гражданството. Могат да получат информация по въпросите на социалното осигуряване и пенсионни плащания, за търговията и инвестициите, както и обща информация за Австралия.

Контакти:

Телефон: +359 2 946-1334
Факсимиле: +359 2 946-1704

 

 

 

 

Почетно консулство на Австралия

Мнения и Коментари

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Почетно консулство на Австралия , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Почетно консулство на Австралия, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете