Намерихме 20 резултата от търсене за Транспортни услуги, Логистика

Покажи като листинг

За да споделите местоположението си, моля потвърдете съответната опция

Транспортни услуги, Логистика - Транспортни услуги 'Бързи и сръчни ООД'
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Транспортни услуги 'Бързи и сръчни ООД'

Хамали Бързи и Сръчни - Вашият доверен партньор за преместване на дома и офиса. Качество без компромиси!!! Ако са ви нужни транспортни услуги при преместване на офис оборудване или сменяте местоживеенето не се колебайте да ни потърсите. Хамалски услуги на ниска цена

Транспортни услуги, Логистика - HamaliBG - фирма за преместване
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

HamaliBG - фирма за преместване

Hamali.BG е фирма базирана в град София, изключително специализирана и с голям опит в преместването на домашно имущество и офис оборудване. През дългогодишното си съществуване успяхме да спечелим доверието на множество частни лица, фирми и институции, с които работим редовно и успешно.

Транспортни услуги, Логистика - Хамали София
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Хамали София

Професионални Хамалски услуги или Транспорт, ние от Хамали София ще отговорим на Вашите изисквания като Ви предложим тези услуги с високо качество и на достъпни цени. Разполагаме с надежден персонал и поддържан авто-парк, с който имаме готовност да направим възможно всяко преместване и да се справим с всички хамалски услуги за най-кратко време.

Транспортни услуги, Логистика - Студенти Хамали
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Студенти Хамали

Предлагаме квалифицирани хамали и хамалски услуги на фирми, компании и частни клиенти на територията на град София и окръг. Разполагаме със собствен камион и извършваме транспортни услуги на вещи, багаж, мебели от офиси и жилища, както и преместване на различни товари, апаратура, машини, палета от всякакви обекти.

Транспортни услуги, Логистика - Чистичко еу
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Чистичко еу

Предлагаме услуги по чистене и извозване на разнородни отпадъци от различни обекти, изхвърляне на строителни отпадъци в насипно състояние или събрани в чували, мебели, дограма, вехтошарски боклуци както и почистване на тавански помещения, гаражи, дворове, мазета, жилища и много други. Предоставяме контейнери, самосвали, бусове, камиони. Рязане на храсти, дървета. Разчистване на запустели терени, дворни места. Къртачни услуги и изкопни дейности. Екипът на Чистичко еу е сериозно подбран, за да Ви обслужи бързо, качествено и адекватно като всяка възложена задача се изпълнява в срок независимо от обема и количеството боклук, както и от трудността на изпълнение. Офериране на Вашата услуга става след предварителен оглед. Свържете се с нас, не губете време, не тънете в отпадъци – нека Ви помогнем!

Транспортни услуги, Логистика - Преместване на мебели, багаж
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Преместване на мебели, багаж

Преместване на багаж, мебели, дома, офиси, пиана, рояли, каси, сейфове, апаратура, машини. Опаковане на домакински прибори, мебели, багаж, архив и документация, де/монтаж, Продажба на кашони и опаковъчни материали. Товаро разтоварни услуги, товарене или разтоварване на стоки на/от ТИР-ове, контейнери, вагони. Транспортни услуги в София и страната. Извършваме безплатни огледи на офиси и жилища. Наша основна цел са Вашето спокойствие, удовлетвореност и опазване на имуществото Ви при преместване и транспортиране.

Транспортни услуги, Логистика - Транспортни услуги
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Транспортни услуги

Предлагаме услуги, свързани с товарен транспорт по направления в София и страната. Разчитаме на опита си и надеждния автопарк, за да предложим качествена и точна услуга.

Транспортни услуги, Логистика - Пиана БГ
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Пиана БГ

Пренасяне на пиано Преместване на роял от Пиана БГ Пиана БГ е водеща фирма за преместване и транспорт на всички видове пиана и рояли.

Транспортни услуги, Логистика - Пренасяне на Пиано, Роял
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Пренасяне на Пиано, Роял

Професионално пренасяне и транспорт на пиана и рояли. Основно се занимаваме с пренасяне, опаковане, акордиране, продажба на пиана и рояли.

Транспортни услуги, Логистика - Пренасяне на пиана и рояли
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Пренасяне на пиана и рояли

Специализирано преместване и транспорт на пиана и рояли от екип с дългогодишен опит и професионални умения. Преместване на пиано Пренасяне на роял Превоз Пренос - Надеждност и сигурност.

Транспортни услуги, Логистика - Извозване БГ
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Извозване БГ

Фирма 'ИзвозванеБГ.дир' е специализирана в следните услуги: Извозване на строителни отпадъци, Изхвърляне на стари мебели. Почистване на мазета, тавани, дворове, жилища, офиси, гаражи, складове, магазини, покриви и много други обекти. Контейнери, бусове, самосвали, натоварване, извозване и изхвърляне на депо смет. Предлагаме безплатни огледи.

Транспортни услуги, Логистика - Извозва Почиства
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Извозва Почиства

Предлагаме услуги по товарене, почистване, извозване на строителни и битови отпадъци на територията на гр. София, околните квартали и села. При нужда от чистене, събиране в чували, изнасяне и изхвърляне на строителни боклуци, стари мебели, дограма и много други отпадъци, можете да се обръщате към 'Извозва - Почиства' по-всяко време на деня.

Транспортни услуги, Логистика - Хамали Груп
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Хамали Груп

Хамали Group е съвсем нова фирма на пазара и въпреки това ще останете очаровани в избора си на компания предлагаща хамали и хамалски услуги на територията на град София и страната. Стремим се да осигурим най-качествените хамали и хамалски услуги, пренасяне на дома или офиса като предложим и добри цени според избора на услуги които ще изберете.

Транспортни услуги, Логистика - Хамали Студенти пренасят багаж, мебели от жилища и офиси
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Хамали Студенти пренасят багаж, мебели от жилища и офиси

Хамали Студенти пренасят багаж, мебели от жилища и офиси, товарен транспорт, надеждност в преместване на каси, пиана, рояли, апаратура, машини, продажба на кашони, опаковане на вещи, складиране на стоки, товаро разтоварна дейност, Почистване и извозване на строителни отпадъци, мебели от тавани, мазета, дворове.

Транспортни услуги, Логистика - Складиране БГ
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Складиране БГ

Съхранение на лични вещи, багаж, мебели или бизнес инвентар в нашите складове под наем в София и окръг Перник

Транспортни услуги, Логистика - Извозване на стари мебели, битови и строителни отпадъци в София
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Извозване на стари мебели, битови и строителни отпадъци в София

Ние предлагаме комплексни услуги, за да направим процеса най-лесен и спестим времето на нашите клиенти. Обърнете се към нас когато се налага: извозване на строителни отпадъци, стари мебели, чистене на мазета, тавани, дворове, гаражи, хамали и транспорт, изнасяне, товарене, извозване на смет.

Транспортни услуги, Логистика - Съхранение на лични вещи, багаж, мебели
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Съхранение на лични вещи, багаж, мебели

Съхранение на лични вещи, багаж, мебели или бизнес инвентар в нашите складове под наем в София и област Перник.

Транспортни услуги, Логистика - Атлант ЛТ ООД
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Атлант ЛТ ООД

Атлант ЛТ ООД стартира своята дейност през 2004 година. По онова време се състои от студенти, избрали хамалската професия

Транспортни услуги, Логистика - Хамали София
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Хамали София

Желаете преместване, професионални Хамалски услуги или Транспорт, ние от Хамали София ще отговорим на Вашите изисквания

Транспортни услуги, Логистика - Хамали Мастър
КатегорияТранспортни услуги, Логистика

Хамали Мастър

Хамали Мастър е най-добрият избор за хамали и хамалски услуги на територията на град София предлагащи рентабилни решения за преместване, качествено обслужване и широк спектър от услуги които да изберете.

Нагоре

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквитки

Разбрах