Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Данни за търговеца Пренасяне на пиана и рояли

Пренасяне на пиана и рояли

Пренасяне на пиана и рояли

Регистриран в сайта от 2017 год.

Данни за контакт

няма информация

Пренасяне на пиана и рояли

Специализирано преместване и транспорт на пиана и рояли от екип с дългогодишен опит и професионални умения. Преместване на пиано Пренасяне на роял Превоз Пренос - Надеждност и сигурност.

Нуждаете се от преместване и транспорт на Вашето пиано или роял? Стълбите са тесни, вити или стръмни? Обадете ни се. Ние знаем как. Ще преместим Вашето пиано или роял, професионално, бързо и на добра цена!

Защо да изберете нас? - Професионално преместване на изключително ниска цена. - Разполагаме със специални техники и приспособления. - Опаковане на пианото или рояла. - Укрепване на музикалният инструмент в транспортното средство. - Експресно обслужване. - Отстъпки в цената всяка събота, неделя и празнични дни. - На ваше разположение без почивен ден. - Точни, коректни.

Мнения и Коментари

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Пренасяне на пиана и рояли , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Пренасяне на пиана и рояли, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете