Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Данни за търговеца HamaliBG - фирма за преместване

HamaliBG - фирма за преместване

HamaliBG - фирма за преместване

Регистриран в сайта от 2016 год.

HamaliBG - фирма за преместване

Hamali.BG е фирма базирана в град София, изключително специализирана и с голям опит в преместването на домашно имущество и офис оборудване. През дългогодишното си съществуване успяхме да спечелим доверието на множество частни лица, фирми и институции, с които работим редовно и успешно.

Фирмата ни има офис в центъра на София и складова база на удобна локация. Разполагаме с 4 камиона, три от които с падащ борд, с размери удобни за придвижване из цяла София, технически изправни и с твърд алуминиев фургон, който предпазва вещите ви при всякакви метеорологични условия.

Служителите на Hamali.BG са в голямата си част млади хора, с добро възпитание и добра мотивация за работа. Основна цел в работата им е удовлетворяване нуждите и желанията на клиента. Именно доволният клиент е наша първа грижа, за това винаги поддържаме обратна връзка с потребителите на нашите хамалски услуги.

Вероятно ще се свържете с нас чрез посочените в сайта ни телефонни номера и електронна поща. Наш служител най-вероятно ще поиска да направи оглед на жилището ви и имуществото за преместване.

Огледът е абсолютно безплатен и е необходим, за да се прецени колко работници и превозни средства да се ангажират, колко и какви опаковъчни материали да се предвидят и, разбира се, да се калкулира цена. Освен ако не става въпрос за преместване на 2-3 неща, даването на цена по телефон е некоректно и най-вероятно цената няма да бъде спазена.

При съгласие за работа уговаряме ден и час на преместването. Препоръчваме да запазите място за паркиране на камиона ни, а също така да отделите вещите, които няма да се преместват.

HamaliBG - фирма за преместване

Мнения и Коментари

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на HamaliBG - фирма за преместване , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с HamaliBG - фирма за преместване, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете