Намерихме 7 резултата от търсене за Туристически агенции

Покажи като листинг

За да споделите местоположението си, моля потвърдете съответната опция

Туристически агенции - Ню Ейдж Тур Къмпани
КатегорияТуристически агенции

Ню Ейдж Тур Къмпани

Туристическа Агенция 'Ню Ейдж Тур Къмпани' ООД е млада бързо развиваща се туристическа компания. Екипът ни е съставен от амбициозни хора с дългогодишен опит в сферата на туризма, с добри контакти с партньори, предлагащи туристически услуги и оферти за почивки, както в България, така и в чужбина. Организира Сватбени пътешествия, Бизнес пътувания, Конгресен и семинарен туризъм, Хотелски резервации в страната и чужбина, Издаване на самолетни билети, Рент-а-кар,Уикенд пакети

Туристически агенции - КРОНОС ООД
КатегорияТуристически агенции

КРОНОС ООД

Туристическа агенция “КРОНОС' ООД е основана през 1990г., лицензиран Туроператор и Туристически агент. Предлага индивидуални и групови туристически услуги: хотелски резервации в страната и чужбина, обиколни турове, самолетни и фериботни билети, рент-а-кар, яхти под наем, круизни пътешествия, семинари, конференции и медицински застраховки. Туристическа агенция “КРОНОС' ООД предлага почивки на море и планина в страната и чужбина, чартърни полети до Турция, Испания, Гърция, Австрия, Италия, Египет, Дубай, Тунис, Кипър.

Туристически агенции - Дениз Травел ЕООД
КатегорияТуристически агенции

Дениз Травел ЕООД

Туроператорската агенция 'Дениз Травел“ ЕООД е създадена през 2006 год., и притежава Удостоверение за Туроператор и Турагент № 05626. Агенцията е член на Българска Туристическа Камара. Продажба на туристически пакети и индивидуални туристически услуги. Организираме групови и индивидуални пътувания. Ние можем да Ви помогнем при избора на мечтаната почивка, екскурзия, меден месец, семинари, конгреси и да Ви предложим най-изгодните оферти.

Туристически агенции - Джуанна травел
КатегорияТуристически агенции

Джуанна травел

Фирма Джуанна Виктория ЕООД е лицензиран туроператор с лиценз № РК-01-7195. Джуанна Виктория е агенция създадена от желанието да предложи на своите клиенти усмивки и сбъднати мечти. При това подбрано точно по Вашите изисквания и базирано на добрите познания. Разнообразието и качеството на предлаганите услуги са сред главните причини да изберете Джуанна Виктория - самолетни и автобусни билети, екскурзии до близки и далечни дестинации, летни и зимни почивки, сватбени пътешествия и екстремни пътувания.

Туристически агенции - Уелкам Травъл
КатегорияТуристически агенции

Уелкам Травъл

ТА „Уелкам Травъл” дава най-добрите предложения за екскурзии извън България. Предлагаме персонално отношение към всеки клиент за всяко кътче на земята, където може да кацне самолет, да акостира кораб или да паркира автобус. По всички свои направления, фирмата има директни контакти и участва в повечето туристически изложения в света, като тези в Берлин, Москва, Дубай и София. Най-търсените дестинации в Дубай, Израел и Йордания на най-добри цени само при нас!

Туристически агенции - Стенли Травъл
КатегорияТуристически агенции

Стенли Травъл

ТА 'Стенли Травъл' е създадена през 2000г. Първоначалната ни идея беше да насочим усилията си към близки дестинации като Турция и Гърция, като предлагаме почивки в по-малко познати курорти. С течение на времето към екипа ни се присъединиха колеги, които допринесоха за разработки на програми за централна Европа, Израел, Куба и Дубай.

Туристически агенции - Дироси Сървисис ООД
КатегорияТуристически агенции

Дироси Сървисис ООД

Туристическа Агенция 'Дироси' се стремим да предоставяме на нашите клиенти качествени туристически услуги при оптималното съотношение между качество и цена

Нагоре

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквитки

Разбрах