Джуанна травел - Туристически агенции

Джуанна травел
Джуанна травел
718 посещения
Рейтинг: 0 / 10
00
Listing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing rating
0 коментара

Фирма Джуанна Виктория ЕООД е лицензиран туроператор с лиценз № РК-01-7195. Джуанна Виктория е агенция създадена от желанието да предложи на своите клиенти усмивки и сбъднати мечти.

Избирайки най - прекрасните места и условия за екскурзии и почивки, туристическата агенцията ще Ви помогне да се докоснете до красивите природни шедьоври или да се насладите на постиженията на човешката ръка. Благодарение на желанието си за работа, персонала на агенцията успява да предложи точно това, което търсите.

При това подбрано точно по Вашите изисквания и базирано на добрите познания. Разнообразието и качеството на предлаганите услуги са сред главните причини да изберете Джуанна Виктория - самолетни и автобусни билети, екскурзии до близки и далечни дестинации, летни и зимни почивки, сватбени пътешествия и екстремни пътувания.

Нашето най - голямо желание е да споделим Вашите прекрасни пътувания и да бъдем причина за Вашите усмивки!

Хотелски резервации и организиране на индивидуални почивки и екскурзии през всички сезони и във всяко кътче на България.
Почивки в чужбина - професионална и обективна консултация и резервации за всички предлагани на българския туристически пазар програми, пакети и хотели.
Хотелски резервации в чужбина &ndash подробна информация и конкурентни цени за над 60000 хотела в цял свят.
Организиране на групови и индивидуални екскурзии в чужбина по маршрут и запитване на клиента - Джуанна травел предлага екскурзии и почивки в чужбина по предварително изготвени, разнообразни програми и маршрути, с автобусен, самолетен или собствен транспорт. Според специфичните желания на всеки клиент изготвяме индивидуални пакети съобразени с неговите изисквания за маршрут и бюджет.
Резервации и продажба на самолетни и автобусни билети - детайлна информация за най добрите полети, актуалните промоции и естествено най - добрите цени. Доставка на билетите до посочения от клиента адрес.
Застраховки
Rent a car
Трансфери
Резервации за атрактивни заведения и ресторанти
City турове, билети за културни и спортни събития
Абитюренски балове
Екскурзоводски услуги

  • Данни за контакт

Виж на картата

country flagBulgaria
София
Надежда
1220
София,Надежда бл.141 вх.Д ап.101
0888 811 277

Мнения и Коментари

Ако сте ползвали услугите на Джуанна травел , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители

Моля оценете от 1 / 10Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Нагоре

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквитки

Разбрах