Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Данни за търговеца Катрин Макс ООД

Катрин Макс ООД

Катрин Макс ООД

Регистриран в сайта от 2019 год.

Катрин Макс ООД

( 6 ) Вота

Хигиенни консумативи от хартия, диспенсъри, дозатори, препарати, сешоари

Огромно разнообразие от хигиенни консумативи като тоалетна хартия, индустриални и домакински ролки, сгънати кърпи за ръце, почистващи хартиени кърпи за еднократна употреба , течен сапун , душ гел и шампоан, дезинфектанти за ръце , под и всякакви повърхности, еднократни хартиени покривала за медицински кушетки и салони за красота, работно облекло за еднократна употреба . Също така ние предлагаме и пълен набор от почистващи препарати за всякакви повърхности и професионално хигиенно оборудване, дозатори за течен сапун, диспенсъри за хартия за ръце, за салфетки, тоалетна хартия на ролки и листове, автоматични сешоари за ръце, коса и тяло с фотоклетка , електронни ароматизатори и пълнители за тях, мопове, метли, дръжки, държачи, кофи, колички , голямо разнообразие от кошове и контейнери за разделно събиране на отпадъци , кош пепелници, електронни уреди против гризачи ( мишки, плъхове, съсели, прилепи) , както и против летчщи насекоми ( мухи, комари, оси, пчели, ) и още много други продукти, които може да намерите при нас. Фирмата е най-големия вносител на хигиенно оборудване и консумативи в България и е представител на най-мощните европейски производители на хартия , препарати и оборудване за баня и тоалетна. Разполагаме с офиси в най-големите градове в страната. Осъществяваме безплатна доставка до адреса на нашите клиенти.

За по-подробна информация и цени може да посетите фирмения ни сайт :

както и да се свържете с нас на националния телефон за поръчки : 070019901 или на  e – mail

Времето е ценно за това ние правим всичко възможно да изпълним Вашите поръчки за най-кратък период от време. Предлагаме безплатна доставка за градовете: Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Русе, Карлово, Асеновград, Пазарджик, Пещера, Смолян, Велинград, Благоевград, Гоце Делчев, Банско, Хасково, Димитровград, Кърджали, Свиленград.

Фирмата работи с големи търговски вериги, предприятия, производства, хотели, ресторанти, барове, също така и с търговия на едро и клиенти на дребно. Разполагаме с голяма складова наличност, с цел улеснение и бърза доставка на заявените от Вас количества.

Мнения и Коментари

Много любезно отношение и страхотно обслужване! Препоръчвам

Много любезно отношение и страхотно обслужване! Препоръчвам

Благодаря за бързата реакция и монтаж на оборудването в хотела ни!!!

Любезни докато купих сешоари за 800 лева и до там. След това започнаха проблемите с качеството. Още на втория ден изгоря първият. Чаках 1 месец да го ремонтират. през това време изгоряха и другите два. И за тях чаках по един месец. И така по няколко пъти до сега . Вече не ми вдигат и телефона. Некачествена стока и никакво отношение след покупката. Не препоръчвам стока от Катрин Макс

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Катрин Макс ООД , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Катрин Макс ООД, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете