Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Данни за търговеца Изработка на сайт и магазин от WebSiteMaker.eu

Изработка на сайт и магазин от WebSiteMaker.eu

Изработка на сайт и магазин от WebSiteMaker.eu

Регистриран в сайта от 2015 год.
VIP

Изработка на сайт и магазин от WebSiteMaker.eu

( 0 ) Вота

Web Site Maker.eu предоставя IT услуги за корпоративни и частни клиенти. Специализирали сме се в изграждане и поддръжка на фирмен уеб сайт, онлайн магазини за електронна търговия, приложения за Фейсбук страници и онлайн базирани приложения за бизнеса. Като допълнителни услуги предлагаме изграждане на темплейти за мейл - маркетинг кампании, вграждане на динамични Google карти и маркиране на търговски обекти в тях. Високите резултати които постигнахме за някои наши клиенти във връзка със SEO услугите които предлагаме и оптимизация на сайтове за по-добро класиране в резултатите от търсене в световните търсачки и по специално Google ни дават кураж да продължим да приемаме лично всеки един ангажимент към наши клиенти и партньори.
Разработили сме универсални приложения за резервация на стая в хотел които биха подобрили комуникацията между хотел и клиент без да е необходимо клиента да напуска фейсбук страницата си.
За собствениците на онлайн магазини предлагаме изключително иновативната услуга за дистанционно синхронизиране на бази данни. Това означава че ако имате партньорски сайт от който ползвате информация която в последствие въвеждате във вашия сайт, този процес може да бъде автоматизиран. Собствениците на онлайн магазини най-добре знаят ценността на тази услуга и това колко време и усилия би спестило това.
Стараем се да бъдем иновативни и оригинални в идеите които развиваме на инвеститорски принцип , както и в предложенията които правим на клиенти и партньори с оглед постигане на по-високи резултати онлайн.
Повече информация и примерни проекти от нашето портфолио може да разгледате в нашият фирмен сайт или Фейсбук страница.

Оферти от Изработка на сайт и магазин от WebSiteMaker.eu

Мнения и Коментари

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Изработка на сайт и магазин от WebSiteMaker.eu , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Изработка на сайт и магазин от WebSiteMaker.eu, моля попълнете формата

Изпрати