Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Данни за търговеца Weknowthelaw

Weknowthelaw

Weknowthelaw

Регистриран в сайта от 2019 год.
Онлайн Маркетплейс Shoppingbulgaria.com

Weknowthelaw

Връщане на данъци от чужбина

Консултантски услуги за българи в чужбина

Получаване на официални удостоверителни документи от чужбина

Нашият съвет е да се консултирате с опитен консултант, компетентен в сферата на международното право, още преди да е възникнал проблема. Целта винаги е да се спестят излишни нерви и емоции, както и допълнителни неудобства и неприятности. Ние не предоставяме процесуално представителство, а само консултации във връзка с различни казуси на българи в чужбина и ако все пак имате нужда от процесуално представителство в съд, тогава вие трябва да се обърнете се към местен адвокат в страната, където живеете.  Имаме лично отношение към всеки клиент – ние сме малка компания и поради това екипът ни е изцяло отдаден на Вашия спорен казус.Предлагаме платени консултантски услуги.  Цени – невинаги това е най-важното, но всеки иска най-доброто за своите пари. Ние сме изключително гъвкави в ценовата си политика и предлагаме отстъпки за редовни клиенти. Винаги търсим най-доброто съчетание цена – качество.

Пишете ни на info@weknowthelaw.eu. Възползвайки се от нашите консултантски услуги, Вие си осигурявате спокойствие, независимо дали става въпрос за Вашите инвестиционни намерения или за разрешаване на лични спорове.

Доверете ни се. Ние сме Ваш надежден партньор.

Свържете се с нас на: тел. +31617576447 или тел. +359888194620.

 

Weknowthelaw

Мнения и Коментари

Много полезни

Много точни !!!

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Weknowthelaw , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Weknowthelaw, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете