Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Данни за търговеца СтудиоБФ

СтудиоБФ

СтудиоБФ

Регистриран в сайта от 2019 год.

Данни за контакт

няма информация
Онлайн Маркетплейс Shoppingbulgaria.com

СтудиоБФ

( 1 ) Вота

Предлагаме различни видове фотографски услуги, като най- голяма част от услугите, които предлагаме заемат заснемането на различни типове фотосесии. Една категория от фотосесии, които предлагаме е репоратажната фотография. Тя отразява всякакви видове масови мероприятея като лекции, спортни събития, семинари и други. Целта на този вид фотография е да позволи даденото събитие да достигне до максимален брой хора, които не са присъствали, чрез разпространение в социалните мрежи.

Други видове фотографии, които предлагаме са рекламна фотография, актова фотография, предметна фотография, продуктова фотография, студийна фотография, бизнес фотография, арт фотография, интериорна фотография, модна, фотография и въздушна фотография. За почти всички видове фотосеси, които снимаме, ние работим в колаборация със специалисти, като по този начин успяваме да създадем най- качествените и добри фотосесии за Вас.

Още един вид услуги, които предлагаме са фотографските уроци. Те са напълно безплатни и всяки, който има желание да разбере повече са професията 'фотограф' може да запълни своите знания с нашите уроци. Част от уроците, които в момента да достъпни на нашия уеб-сайт са 'Измерване на светлината във фотографията', 'Сива карта - начина на употреба' и 'Фотографяи - основни понятия'. Във всички тези безплатни материали ще намерите полезна за Вас информация, с която ще успеете да подобрите своите фотографски умения.

Освен всички посочени услуги, ние правим и наши проекти, където навлизаме в повече детайли за фотографията и предлагаме някои странични, наши идеи.

Мнения и Коментари

Страхотен фотограф! Благодаря за хубавите спомени!

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на СтудиоБФ , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с СтудиоБФ, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете