Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Новини

Как да изберем кой план подхожда най-добре на бизнеса ни

пн, 24 август 2015 г.

Служебни

Избирането на подходящ план при регистрацията на фирма не е толкова сложно. За онези от вас които основен фактор при вземане на решения е цената за реклама изборът е еднозначен - базова регистрация. Също така базова регистрация е подходяща и за всеки един от вас чийто бизнес набира клиенти предимно от посещения на място и минувачи. Това са така наречените бизнеси в сферата на локалните услуги като кафенета, ресторанти, сервизи и др. подобни. Повечето от тях дори нямат фирмени сайтове затова платеният Премиум план изглежда като излишен разход..

От другата страна на бариерата на избора са онези от вас които вече са 'вкусили' от магията и силата на интернет продажбите и оценяват възможносттите които Премиум план предлага. Пред тях често стои възможността да рекламират чрез някои от по-популярните методи като например Google adwords, реклама в социалните мрежи и т.н. но резултатите от тези рекламни кампании са временни и в момента в който те бъдат спрени трафика на сайта и оборота от продажби в интернет спадат драстично. Някои смятат че като плащат за реклама в Гугъл ще бъдат облагодетелствани и показани по-напред в търсенето след като спрат с платената реклама..Колко наивно нали? Истината е че всеки онлайн бизнес или пък локален с приходи от онлайн присъствие под каквато и да е форма трябва да работи предимно в посока на собствена оптимизация за да постигне поне 50% дял на посетителите от така наречения натурален трафик 'organic search'.

Освен off-page оптимизацията която ще допринесе за по-доброто класиране на фирмения сайт в резултатите от търсене в търсачките Премиум потребителите имат възможност да добавят до 50 оферти за топ продукти и така да продават онлайн чрез espravki.com без да е необходимо да плащат комисионни. Също така имат възможност да анонсират 1 новина или пък просто да използват правото си на 1 статия за PR цели. Един от най-силните инструменти за влияние върху резултатите от търсене в Гугъл пък е рейтинга на фирмата и отзивите в Гугъл локал бизнес. Всеки Премиум потребител има право да разменя положителни отзиви със останалите Премиум потребители като по този начин пряко може да влияе върху подреждането на резултатите в търсачката.

Дори и все още да не сте уверени че Премиум план е най-подходящ за вас не пропускайте възможността да се регистрирате с базов план а на по-късен етап ако се уверите от ползите да сте регистриран в espravki.com ще можете да промените избраният план.

Ако изберете Премиум план но се затруднявате на напишете подходящо описание на бизнеса ви за да може то да бъде индексирано от Гугъл и да доведе до повече посещения и телефонни обаждания моля не се колебайте да ни позвъните на тел. 0899 904 850 и ние ще изградим профила на фирмата ви вместо вас.

ЗАПОМНЕТЕ, че да опишете бизнеса си по същият начин по който сте го направили в друг интернет бизнес регистър е най-лошата услуга която можете да направите за бизнеса си!

Оферти от партньори