Намерихме 78 резултата от търсене за фирми Варна

За да споделите местоположението си, моля потвърдете съответната опция

Магазини за бижута - Златна и сребърна бижутерия HUGASIAN
КатегорияМагазини за бижута

Златна и сребърна бижутерия HUGASIAN

HUGASIAN е семейна фирма.Традиция е предаването на ювелирното изкуство вече трето поколение. Златото и материалите които ползваме са с гарантиран произход и най-високо качество. Издаваме сертификат за всеки произведен от нас продукт с което гарантираме качеството. Произвеждаме бижута по поръчка както и гравираме по желание на клиента

ТД на НАП - ТД на НАП Варна
КатегорияТД на НАП

ТД на НАП Варна

Териториална дирекция на Национална агенция за приходите - Варна. Адрес и телефони за връзка с НАП Варна. Дейността на Национална агенция за приходите (НАП) е да администрира събирането на данъци, осигурителни вноски и други публични вземания, съгласно законите на Република България, за да осигури финансирането на публичните разходи.

Рейтинг: 0 / 10
00
Listing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing rating
0 коментараКатегорияТД на НАП в ВарнаВиж профила
Шофьорски курсове - АВТОШКОЛА 'ЕЛИТ ТРАНС-11' ЕООД
КатегорияШофьорски курсове

АВТОШКОЛА 'ЕЛИТ ТРАНС-11' ЕООД

АВТОШКОЛА 'ЕЛИТ ТРАНС-11' ЕООД притежава разрешение за извършване на обучение на кандидати за придобиване на правоспособност за управление на МПС (шофьорски курсове), както и за провеждане допълнително обучение на водачите на МПС за частично възстановяване броя на контролните точки. При нас работят високо квалифицирани специалисти с богат професионален опит, които ще Ви обучат и подготвят за успешното полагане на изпитите. Фирмата разполага с нов съвременно оборудван кабинет, отговарящ на всички европейски изисквания за теоретична подготовка и нови автомобили за практическо обучение.

Рейтинг: 0 / 10
00
Listing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing rating
0 коментараКатегорияШофьорски курсове в ВарнаВиж профила
Образование в чужбина - Мис Диамандиева ООД
КатегорияОбразование в чужбина

Мис Диамандиева ООД

Намирате се на прага на важен етап в живота си? Искате да продължите с висше образование в чужбина? Мис Диамандиева ООД предлага професионална консултация свързана с избора на образование в чужбина. За изминалите 7 години от създаването на дружеството имаме над 600 успешно взели своите сертификати за владеене на английски език обучаеми над 300 успешни кандидатури в топ европейски дестинации за образование в чужбина ( Великобритания, Дания, Швеция, Белгия, Швейцария, Франция, Италия, Германия, Австрия и др.), както в програми на английски език, така и на френски и немски езици Персонално отношение и развитие на кандидатурата за всеки един кандидат

Хотели - Хотел Алекта
КатегорияХотели

Хотел Алекта

Семейният хотел Алекта е разположен на 200 метра от брега на Черно море, в северната част на Морската градина. Разполага с 24 напълно реновирани стаи - 18 двойни, 4 студиа и 2 мезонета. Всички стаи са климатизирани, с кабелна телевизия и безплатен достъп до интернет. Част от стаите имат страхотна гледка към Черно море. В близост до хотела се намира търговски комплекс 'Пикадили Парк'. До плажа се стига по стълби за около 10 мин. Центърът на града е на около 3,5 километра. До центъра на града може да се стигне лесно и бързо чрез градския транспорт, чиято спирка се намира в близост до хотела, или ако сте любители на ходенето пеша, може да се насладите на прекрасната Морска градина

Онлайн магазини за козметика - www.foryoubg.com
КатегорияОнлайн магазини за козметика

www.foryoubg.com

Онлайн магазин за качествена българска козметика foryoubg има за цел да събере на едно място всички родни производители на качествена козметика, дрехи и др. В магазина ще намерите качествени натурални и билкови продукти. Едни от най-атрактивните предложения и купувани продукти са: шампоан за растеж на косата с билки, лосион за растеж на косата с Чемерика, серум за лице с асрган и макадамия, подмладяващ крем с бяла дъвка, крем против бръчки и петна с екстракт от охлюв, избелващи кремове и мехлеми с магданоз, зелен чай и други билкови екстракти. Тук ще откриете качествени евтини козметични продукти, като тоалетни трици, пилинг за лице, подхранващи маски за лице, шампоани, лосиони за тяло, душ гелове на цени от 4. 00 лв.

Детски градини - ЦДГ 8 Христо Ботев
КатегорияДетски градини

ЦДГ 8 Христо Ботев

В ЦДГ 8 Христо Ботев, гр. Варна се обучават и възпитават деца на възраст между 3 и 7 години. Детската градина се гордее със своя екип от доказани професионалисти педагози в предучилищното образование и подготовка на децата.

Детски градини - ЦДГ 5 Слънчо
КатегорияДетски градини

ЦДГ 5 Слънчо

В ЦДГ 5 Слънчо, гр. Варна се обучават и възпитават деца на възраст между 3 и 7 години. Детската градина се гордее със своя екип от квалифицирани педагози, доказали се в подготовката на деца за предучилищно образование.

Детски градини - ЦДГ 4 Теменужка
КатегорияДетски градини

ЦДГ 4 Теменужка

Целодневна Детска Градина 4 Теменужка, гр. Варна разполага с 4 групи в които обучава и възпитава деца на възраст между 3 и 7 години. Детската градина се гордее със своя екип от доказани професионалисти педагози в предучилищното образование и подготовка на децата.

Детски градини - ЦДГ 1 Светулка
КатегорияДетски градини

ЦДГ 1 Светулка

Целодневна Детска Градина 1 Светулка, гр. Варна разполага с 9 групи в които обучава и възпитава общо 214 деца на възраст между 3 и 7 години. Детската градина се гордее със своя екип от доказани професионалисти педагози в предучилищното образование и подготовка на децата.

Детски градини - ЦДГ 13 Звездичка
КатегорияДетски градини

ЦДГ 13 Звездичка

Целодневна детска градина 13 Звездичка се посещава от 216 деца на възраст между 3 и 7 години, разпределени в 7 възрастови групи. В градината работят високо квалифицирани педагози, които обучават и възпитават децата, като активно участват в различни инициативи и конкурси.

Детски градини - ЦДГ 16 Пушкин
КатегорияДетски градини

ЦДГ 16 Пушкин

ЦДГ 16 Пушкин се посещава от деца на възраст между 3 и 7 години, разпределени във възрастови групи. В градината работят високо квалифицирани педагози, които обучават и възпитават децата, като активно участват в различни инициативи и конкурси.

Детски градини - ЦДГ 40 Щастливо детство
КатегорияДетски градини

ЦДГ 40 Щастливо детство

ЦДГ 40 Щастливо детство се посещава от деца на възраст между 3 и 7 години, разпределени във възрастови групи. В градината работят високо квалифицирани педагози, които обучават и възпитават децата, като активно участват в различни инициативи и конкурси.

Детски градини - ОДЗ 6 Палечко
КатегорияДетски градини

ОДЗ 6 Палечко

ОДЗ 6 Палечко се посещава от деца на възраст между 1 и 7 години, разпределени във възрастови и яслени групи. В градината работят високо квалифицирани педагози, които обучават и възпитават децата, като активно участват в различни инициативи и конкурси.

Детски градини - ОДГ 9 Ален Мак
КатегорияДетски градини

ОДГ 9 Ален Мак

ОДГ 9 Ален мак е оздравителна детска градина, специализирана за деца със специални нужди. Градината приема деца с хронични заболявания на дихателната, сърдечно-съдовата, храносмилателната, ендокринната, отделителната система, с генерализирани разстройства на нервно-психическото развитие и специфични образователни потребности, генетични и хромозомни заболявания.

Детски градини - ЦДГ 15 Гълъбче
КатегорияДетски градини

ЦДГ 15 Гълъбче

ЦДГ 15 Гълъбче е първата във Варна, детска градина в която е създадена група за отглеждане на деца с детска церебрална парализа, където децата се възпитават интегрирано с останалите групи в градината. За грижите на децата са на разположение социални асистенти, педагози, ресурсни учители, логопеди и педиатри.

Детски градини - ЛДГ 20 Бриз
КатегорияДетски градини

ЛДГ 20 Бриз

ЛДГ 20 Бриз е Логопедична Детска Градина в град Варна, където за деца с логопедически специфични потребности се грижат специалисти.

Детски градини - ЦДГ 21 Калина Малина
КатегорияДетски градини

ЦДГ 21 Калина Малина

ЦДГ 21 Калина Малина град Варна, приема деца от 3 до 7 годишна възраст. За обучението и възпитанието на децата в градината се грижат високо квалифицирани педагози и помощник - педагози.

Детски градини - ЦДГ 28 Карамфилче
КатегорияДетски градини

ЦДГ 28 Карамфилче

Целодневна детска градина № 28 “Карамфилче” възпитателно-образователна институция в системата на народната просвета, където се отглеждат, възпитават и обучават деца от 3 годишна възраст до постъпването им в първи клас. Възпитанието и обучението се организира и провежда в съответствие с държавните образователни изисквания за предучилищно възпитание и подготовка и осигурява готовност на децата за училище.

Детски градини - ЦДГ 30 Мечо Пух
КатегорияДетски градини

ЦДГ 30 Мечо Пух

В ЦДГ 30 Мечо Пух, гр. Варна се обучават и възпитават деца от 3 до 7 годишна възраст, разпределени в 6 възрастови групи, в това число и специализирана група за деца с проблеми в слуха.

Детски градини - ОДЗ 24 Иглика
КатегорияДетски градини

ОДЗ 24 Иглика

ОДЗ 24 Иглика, град Варна е детско заведение за възпитателно - образователна работа с деца от 1 до 7 годишна възраст. Градината посещават 165 деца, разпределени във възрастови и яслени групи.

Детски градини - СДГ 34 Горски кът
КатегорияДетски градини

СДГ 34 Горски кът

Седмична Детска Градина - СДГ 34 Горски кът, приема деца от цялата община. Градината се намира в комплекс Златни пясъци, където децата растат на чист въздух сред природата.

Детски градини - ЦДГ 35 Незабравка
КатегорияДетски градини

ЦДГ 35 Незабравка

ЦДГ 35 Незабравка, гр. Варна приема деца от 3 до 7 годишна възраст, разпределени в 9 възрастови групи. Градината има капацитет да приеме до 300 деца.

Детски градини - ЦДГ 38 Ян Бибиян
КатегорияДетски градини

ЦДГ 38 Ян Бибиян

В детска градина „Ян Бибиян” работят 17 квалифицирани учители, педагогически съветник, за които се създават научни, организационни, финансови условия и предпоставки за непрекъснато кариерно развитие. Първи помощници образователно - възпитателния процес са и 9 помощник - възпитатели, 2 мед. сестри, огняр, административен персонал. В работата си с децата от 3 до 7 годишна възраст, педагозите се съобразяват с европейските и световните тенденции при подготовката на децата за училище,отговарят адекватно на новите предизвикателства в сферата на образованието през 21 век. Стремежа на екипа е да се постигне най-добро интелектуално, социално-емоционално, мотивационно и психическо развитие на детето преди да постъпи в първи клас.

Детски градини - ЦДГ Зорница
КатегорияДетски градини

ЦДГ Зорница

В ЦДГ Зорница, с. Звездица се обучават и възпитават деца, обособени във възрастови групи. За децата се грижат учители, учител по музика, мед. сестра и помощен персонал. За прием в ЦДГ Зорница намерете информация в сайта на градината.

Детски градини - ЦДГ Ран Босилек
КатегорияДетски градини

ЦДГ Ран Босилек

В ЦДГ Ран Босилек, с. Константиново се обучават и възпитават деца, обособени в 5 възрастови групи, включително и ясла. За децата се грижат учители, учител по музика, мед. сестра и помощен персонал. За прием в ЦДГ Ран Босилек намерете информация в сайта на градината.

Детски градини - ОДЗ 36 Ран Босилек
КатегорияДетски градини

ОДЗ 36 Ран Босилек

ОДЗ 36 Ран Босилек град Варна се обучават и възпитават деца, обособени в 5 възрастови групи, включително и ясла. За децата се грижат учители, учител по музика, мед. сестра и помощен персонал. За прием в ОДЗ 36 Ран Босилек намерете информация в сайта на градината.

Детски градини - ОДЗ 31 Боров кът
КатегорияДетски градини

ОДЗ 31 Боров кът

ОДЗ 31 Боров кът град Варна се обучават и възпитават 160 деца, обособени в 5 възрастови групи, включително и ясла. За децата се грижат учители, учител по музика, мед. сестра и помощен персонал. За прием в ОДЗ 31 Боров кът намерете информация в сайта на градината.

Детски градини - ОДЗ 25 Люляче
КатегорияДетски градини

ОДЗ 25 Люляче

ОДЗ 25 Люляче град Варна се обучават и възпитават 160 деца, обособени в 5 възрастови групи, включително и ясла. За децата се грижат учители, учител по музика, мед. сестра и помощен персонал. За прием в ОДЗ 25 Люляче намерете информация в сайта на градината.

Детски градини - ЦДГ 22 Горска приказка
КатегорияДетски градини

ЦДГ 22 Горска приказка

ЦДГ 22 Горска приказка град Варна се обучават и възпитават деца, обособени във възрастови групи. За децата се грижат учители, учител по музика, мед. сестра и помощен персонал. За прием в ЦДГ 22 Горска приказка намерете информация в сайта на градината.

Детски градини - ЦДГ 18 Морски свят
КатегорияДетски градини

ЦДГ 18 Морски свят

ЦДГ 18 Морски свят град Варна се обучават и възпитават 180 деца, обособени във възрастови групи. За децата се грижат учители, учител по музика, мед. сестра и помощен персонал. За прием в ЦДГ 18 Морски свят намерете информация в сайта на градината.

Детски градини - ЦДГ 17 Валентина Терешкова
КатегорияДетски градини

ЦДГ 17 Валентина Терешкова

ЦДГ 17 Валентина Терешкова град Варна се обучават и възпитават 150 деца, обособени във възрастови групи. За децата се грижат 12 учители, учител по музика, мед. сестра и 15 помощник възпитатели. За прием в ЦДГ 17 Валентина Терешкова намерете информация в сайта на градината.

Детски градини - ЦДГ 12 Пинокио
КатегорияДетски градини

ЦДГ 12 Пинокио

В ЦДГ 12 Пинокио град Варна се обучават и възпитават 228 деца, обособени в 8 групи – 4 в централна сграда и 4 във филиална сграда. Децата се обучават от 16 учители, 1 учител по музика и 10 помощник-възпитатели. За прием в ЦДГ 12 Пинокио намерете информация в сайта на градината.

Детски градини - ОДЗ 16 Българче
КатегорияДетски градини

ОДЗ 16 Българче

В ОДЗ 16 Българче работи екип от висококвалифицирани педагози с отлично защитили първа, втора и трета професионално квалификационна степен, които полагат усилия към създаване на уютна и топла атмосфера, в която децата да се чувстват обичани, ценени и уверени в своите възможности. За прием в ОДЗ 16 Българче намерете информация в сайта на градината.

Детски градини - ОДЗ 12 Първи юни
КатегорияДетски градини

ОДЗ 12 Първи юни

В ОДЗ 12 Първи юни има сформирани по възрастов признак градински и яслени групи. Децата се обслужват и възпитават от висококвалифициран педагогически и помощен персонал. За прием в ОДЗ 12 Първи юни намерете информация в сайта на градината.

Детски градини - ОДЗ 11 Детски свят
КатегорияДетски градини

ОДЗ 11 Детски свят

В ОДЗ 11 Детски свят има 8 групи, сформирани по възрастов признак - 7 градински и една яслена. Децата се обслужват и възпитават от 32 души - висококвалифициран педагогически и помощен персонал. За прием в ОДЗ 11 Детски свят намерете информация в сайта на градината.

Детски градини - ОДЗ 1 Маргаритка
КатегорияДетски градини

ОДЗ 1 Маргаритка

ОДЗ 1 Маргаритка е съвременна детска градина с традиции. В нея се обучават и възпитават деца от яслена до предучилищна възраст в съответствие с държавните образователни изисквания на МОН. Прием в ОДЗ 1 Маргаритка - повече информация в сайта на градината.

Детски градини - ОДЗ 10 Приказка
КатегорияДетски градини

ОДЗ 10 Приказка

ОДЗ 10 Приказка е съвременна детска градина с традиции. В нея се обучават и възпитават деца от яслена до предучилищна възраст в съответствие с държавните образователни изисквания на МОН. Условия за прием в ОДЗ 10 Приказка - повече информация в сайта на градината.

Детски градини - ЦДГ 2 Пламъче
КатегорияДетски градини

ЦДГ 2 Пламъче

ЦДГ 2 Пламъче град Варна е целодневна детска градина с общинско финансиране, където се приемат деца от 3 до 7 години, разпределени във възрастови групи. Повече информация за прием в ЦДГ 2 Пламъче, район Младост може да получите в сайта на градината.

Детски градини - ЦДЗ 6 Златно зрънце
КатегорияДетски градини

ЦДЗ 6 Златно зрънце

Условия за прием в детска градина и ясла, град Варна. ЦДЗ 6 Златно зрънце град Варна е целодневна детска градина с общинско финансиране, където се приемат деца от 1 до 7 години, разпределени в осем възрастови групи. Повече информация за ЦДЗ 6 Златно зрънце, район Младост може да получите в сайта на градината.

Детски градини - ОДЗ 3 Делфинче
КатегорияДетски градини

ОДЗ 3 Делфинче

Условия за прием в детска градина на територията на град Варна. ОДЗ 3 Делфинче град Варна е целодневна детска градина с общинско финансиране, където се приемат деца от 1 до 7 години, разпределени в осем възрастови групи. Повече информация за ОДЗ 3 Делфинче, район Младост може да получите в сайта на градината.

Детски градини - ОДЗ 15 Морска звездица
КатегорияДетски градини

ОДЗ 15 Морска звездица

Условия за прием в детска градина и ясла, град Варна. ОДЗ 15 Морска звездица град Варна е целодневна детска градина с общинско финансиране, където се приемат деца от 1 до 7 години, разпределени в осем възрастови групи. Повече информация за ОДЗ 15 Морска звездица, район Младост може да получите в сайта на градината.

Детски градини - ОДЗ 13 Детска радост
КатегорияДетски градини

ОДЗ 13 Детска радост

ОДЗ 13 Детска радост град Варна е целодневна детска градина с общинско финансиране, където се приемат деца от 1 до 7 години, разпределени в осем възрастови групи. Повече информация и условия за прием в ОДЗ 13 Детска радост, район Младост може да получите в сайта на градината.

Детски градини - ОДЗ 8 Лястовичка
КатегорияДетски градини

ОДЗ 8 Лястовичка

В ОДЗ 8 Лястовичка за възпитанието и обучението на децата от 1 до 7 годишна възраст се грижи персонал от 26 души. Обособена е яслена група с две медицински сестри и две помощник възпитателки. Условия за прием в ОДЗ 8 Лястовичка в сайта на градината.

Детски градини - ЦДГ 45 Пролет
КатегорияДетски градини

ЦДГ 45 Пролет

Условия за прием в детски градини и детски ясли на територията на град Варна. ЦДГ 45 Пролет град Варна е целодневна детска градина с общинско финансиране, където се приемат деца от 3 до 7 години, разпределени в осем възрастови групи. Повече информация за ЦДГ 45 Пролет, район Младост може да получите в сайта на градината.

Детски градини - ЦДГ 44 Крилатко
КатегорияДетски градини

ЦДГ 44 Крилатко

ЦДГ 44 Крилатко град Варна е целодневна детска градина с общинско финансиране, където се приемат деца от 1 до 7 години, разпределени в яслени и възрастови групи. Повече информация и условия за прием в ЦДГ 44 Крилатко може да получите в сайта на градината.

Детски градини - ЦДГ 43 Синчец
КатегорияДетски градини

ЦДГ 43 Синчец

Условия за прием на деца в детски градини и ясли на триторията на град Варна. ЦДГ 43 Синчец град Варна е целодневна детска градина с общинско финансиране, където се приемат деца от 3 до 7 години, разпределени в 12 възрастови групи. Повече информация за ЦДГ 43 Синчец Звънче може да получите в сайта на градината.

Детски градини - ЦДГ 39 Звънче
КатегорияДетски градини

ЦДГ 39 Звънче

ЦДГ 39 Звънче град Варна е целодневна детска градина с общинско финансиране, където се приемат деца от 3 до 7 години, разпределени във възрастови групи. Повече информация за прием в ЦДГ 39 Звънче може да получите в сайта на градината.

Детски градини - ЦДГ 32 Моряче
КатегорияДетски градини

ЦДГ 32 Моряче

ЦДГ 32 Моряче град Варна е целодневна детска градина с общинско финансиране, където се приемат деца от 3 до 7 години, разпределени във възрастови групи. Повече информация и условия за прием на деца в ЦДГ 32 Моряче може да получите в сайта на градината.

Детски градини - ЦДГ 14 Успех
КатегорияДетски градини

ЦДГ 14 Успех

Условия за прием на деца в детски градини, община Варна. ЦДГ 14 Успех град Варна е целодневна детска градина с общинско финансиране, където се приемат деца от 3 до 7 години, разпределени във възрастови групи. Повече информация за ЦДГ 14 Успех може да получите в сайта на градината.

Детски градини - ЦДГ 7 Изворче
КатегорияДетски градини

ЦДГ 7 Изворче

Условия за прием на деца в детски градини на територията на община Варна. ЦДГ 7 Изворче град Варна е целодневна детска градина с общинско финансиране, където се приемат деца от 3 до 7 години, разпределени в 7 възрастови групи. Градината е с капацитет да приеме 180 деца. Повече информация за ЦДГ 7 Изворче може да получите в сайта на градината.

Детски градини - ЦДГ 3 Детско градче
КатегорияДетски градини

ЦДГ 3 Детско градче

Прием на деца в детски градини и ясли, община Варна. ЦДГ 3 Детско градче град Варна е целодневна детска градина с общинско финансиране, където се приемат деца от 3 до 7 години, разпределени в 14 възрастови групи. Повече информация за детската градина може да получите в сайта на градината.

Детски градини - ОДЗ 14 Дружба
КатегорияДетски градини

ОДЗ 14 Дружба

Условия и документи за прием на деца в детски градини и детски ясли на територията на община Варна. ОДЗ 14 Дружба град Варна е целодневна детска градина с общинско финансиране, където се приемат деца от 1 до 7 години. Градината разполага с ясла и градински групи. Повече информация за детската градина може да получите в сайта на градината.

Детски градини - ОДЗ 5 Славейче
КатегорияДетски градини

ОДЗ 5 Славейче

Документи и условия за прием на деца в детски градини и детски ясли в община Варна. ОДЗ 5 “Славейче” е посещавана от 230 деца, разпределени в 10 групи, (определени по възрастов принцип ) от които 3 яслени и 7 градинси, а от тях 3 подготвителни. Екипът на ОДЗ “Славейче” е с висока квалификация, която непрекъснато се повишава в съответствие с европейските изисквания и съвременните тенденции в предучилищното възпитание.

Детски градини - ОДЗ 4 Чайка
КатегорияДетски градини

ОДЗ 4 Чайка

Условия и документи за прием в детски градини и ясли в община Варна. В ОДЗ 4 Чайка играят, обучават се и се забавляват деца от 1 до 7 годишна възраст. Служителите с висок професионализъм и огромно желание се стараят да откликнат на очакванията, както на децата така и на техните родители!

Детски градини - ОДЗ 2 Д-р П. Берон
КатегорияДетски градини

ОДЗ 2 Д-р П. Берон

Условия за прием на деца в детски градини, община Варна. В ОДЗ Д-р Петър Берон играят, обучават се и се забавляват 250 деца. Служителите с висок професионализъм и огромно желание се стараят да откликнат на очакванията, както на децата така и на техните родители!

Детски градини - ЦДГ 46 Слънчева дъга
КатегорияДетски градини

ЦДГ 46 Слънчева дъга

Прием на деца в детските градини във Варна. ЦДГ 46 Слънчева дъга приема деца от 3 до 7 годишна възраст. Базара на градината е обновена, модерна и уютна. Документи за прием и правила за прием в детската градина може да намерите в сайта на градината.

Детски градини - ЦДГ 42 Мир
КатегорияДетски градини

ЦДГ 42 Мир

Условия и документи за прием на деца в детски градини и детски ясли на територията на община Варна. ЦДГ 42 Мир, град Варна приема деца от 3 до 7 години разпределени в 7 целодневни групи. Градината разполага с модерна и удобна база, изградена през 2007 година. Повече за детската градина и условията за приемане на деца търсете в сайта на градината.

Мебели и обзавеждане - Мебели Онлайн
КатегорияМебели и обзавеждане

Мебели Онлайн

Мебели 1 е онлайн магазин, който се стреми да удовлетвори все по-налагащите се нужди от пазаруване онлайн на класически мебели за дома. Разполагаме и с физически магазини за мебели в гр. Кърджали, гр. Асеновград, гр. Казанлък, гр. Пловдив,гр. Димитровград, гр. Смолян, гр. Хасково и гр. Русе. Предлагаме бърза и сигурна доставка за гр. София на нашите продукти- мебели в наличност: дивани, мебели от масивно дърво, столове, офис обзавеждане, антрета, маси

Оборудване за баня - Емир ЕООД - Душ кабини и Системи за остъкление
КатегорияОборудване за баня

Емир ЕООД - Душ кабини и Системи за остъкление

Емир ЕООД разполага със собствен цех за производство на душ кабини, преградни стени за баня и системи за остъкление.Те се изработват по индивидуални размери на клиента, за да отговарят изцяло на Вашите предпочитания. Вариантите за отваряне на душ кабините са с плъзгащи врати, врати на панти, отваряне тип хармоника или така нареченото горно водене. Профилите, с които работим са бял, хром или в цвят по RAL, а пълнежът може да бъде от полистерол или закалено стъкло. Предлагаме Ви богата гама от душ кабини, душ паравани и стъклени системи с доказано качество, стил и елегантност!

Рейтинг: 0 / 10
00
Listing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing rating
0 коментараКатегорияОборудване за баня в ВарнаВиж профила
СОД и охрана - Интергруп СОД
КатегорияСОД и охрана

Интергруп СОД

„Интергруп СОД” е охранителна фирма във Варна, специализирана в предлагането на професионална физическа охрана. Служителите в сектора са лицензирани съгласно изискванията на Закона за частна охранителна дейност. Завършили са успешно тестове за психическа и физическа пригодност, както и допълнителни вътрешно-фирмени обучения. Служителите осъществяват своята дейност с униформено облекло, въоръжени и оборудвани в зависимост от спецификата на охранявания обект и изискванията на клиента- лична идентификационна карта, средства за връзка - мобилни телефони

Шофьорски курсове - Шофьорски курсове,Варна-Румен Чавдаров
КатегорияШофьорски курсове

Шофьорски курсове,Варна-Румен Чавдаров

Обучение на нов, съвременен и много лесен за управление автомобил при опитен инструктор! График за кормуване съобразен с изискванията Ви за свободно време и избор на място. Акцент върху уменията за паркиране.Теоретична подготовка с осигурени учебни помагала. Разсрочено плащане на три и повече вноски!

Зоомагазини - Храни и аксесоари за домашни любимци- animaliaonline.com
КатегорияЗоомагазини

Храни и аксесоари за домашни любимци- animaliaonline.com

Зоомагазин'Анималия'(animaliaonline.com) предлага голямо разнообразие от висококачествени продукти за кучета,котки,птици,гризачи и декоративни рибки на достъпни цени! В сайта може да намерите съвети и полезна информация за отглеждането на домашен любимец.

Рейтинг: 0 / 10
00
Listing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing rating
0 коментараКатегорияЗоомагазини в ВарнаВиж профила
Магазини за компютри - Реновиранa компютърна техника
КатегорияМагазини за компютри

Реновиранa компютърна техника

VARTEX.BG предлага голямо разнообразие от компютърна техника на добри цени и пълен набор от хардуерни, софтуерни и сервизни услуги! Ние ти предлагаме информиран избор, качествен продукт и професионално обслужване.Непрекъснато разширяваме продуктовата си гама, за да предоставяме все по-голямо разнообразие от реновирана и нова техника от висок клас, компютърни компоненти и периферия на доказани брандове като DELL, HP, LENOVO, APPLE, FUJITSU и други

Счетоводни услуги - Счетоводни услуги гр. Варна - Минчев Консултинг Груп
КатегорияСчетоводни услуги

Счетоводни услуги гр. Варна - Минчев Консултинг Груп

Минчев Консултинг Груп предоставя професионални счетоводни услуги, административни и консултантски услуги на местни и чуждестранни клиенти. Нашата счетоводна къща предлага строго индивидуален подход към всеки клиент, следвайки духа на корпоративната култура и високото ниво на бизнес етиката. Корпоративната ни политика е базирана на високо качество и ефективност, които са в пълно съответствие с националните и международните счетоводни и данъчни правила.

Рейтинг: 0 / 10
00
Listing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing rating
0 коментараКатегорияСчетоводни услуги в ВарнаВиж профила
Велосипеди и скутери - Електрически велосипеди и скутери Варна
КатегорияВелосипеди и скутери

Електрически велосипеди и скутери Варна

Продажба на електрически велосипеди и скутери. Преработка на обикновени велосипеди в електрически. Гаранционен и извънгаранционен сервиз на електровелосипеди и скутери, доставка на резервни части. Извършваме професионална диагностика и ремонт на електроскутери и електрически колела, контролни модули, захранващи блокове и агрегати.

Детски градини - ДГ №28 Пролет
КатегорияДетски градини

ДГ №28 Пролет

Детска градина №28 'Пролет' е построена през 1975 г, специално за целта - отглеждане, възпитание и обучение на деца от две до седем годишна възраст. Предлага богата и разнообразна, стимулираща детето среда. За децата работи екип от квалифицирани специалисти с доказани възможности и опит в областта на предучилищното възпитание и образование.

Уеб дизайн - Smart Media Group
КатегорияУеб дизайн

Smart Media Group

Smart media group! Дизайн на сайтове, изработка на онлайн магазини, SEO (оптимизация на търсачките), модерна визия, реклама и всичко, необходимо за Вашия успех!

Алтернативна медицина - Тета Практика и Тета Курсове
КатегорияАлтернативна медицина

Тета Практика и Тета Курсове

ThetaHealing® работи мигновено и Ви дава сили и способности да пресъздадете живота си точно както искате. Разширява усещанията и Ви научава на чувства, които никога не сте изпитвали и преживяли. Балансира тялото, ума, емоциите и духа. ThetaHealing® Ви научава как да живеете без да пилеете енергията си. Как да отговаряте на неприятни ситуации, които смятате за грешки и да разпознавате уроците и поуките в тях.

Мебелни магазини - Мебелен Базар ООД
КатегорияМебелни магазини

Мебелен Базар ООД

Мебелен Базар е фирма която се занимава с онлайн търговия на мебели за дома, офиса и градината вогромна гама от цветови комбинации и дамаски.Фирмата е на пазара от началото на 2016 г и за една година с помощта на целия екип от IT специалисти успя да излезе на челни позиции в онлайн търговията с мебели.

Рейтинг: 0 / 10
00
Listing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing rating
0 коментараКатегорияМебелни магазини в ВарнаВиж профила
Хранителни добавки и билки - iMuscle SARMS
КатегорияХранителни добавки и билки

iMuscle SARMS

iMuscle е първият SARMS магазин в България. При iMuscle ще намериш най-новите SARMs на пазара, изработени по Европейски стандарт като алтернатива на стероидите и бъдещето на хранителните добавки. Мощни САРМс като Лигандрол, Ибутаморен, Кардарин, Остарин, Андарин и Слимоболан са на ваше разположение.

Автошколи - Автошкола и учебен център 'Силви Инс“
КатегорияАвтошколи

Автошкола и учебен център 'Силви Инс“

Автошкола „Силви Инс “ ЕООД - град Варна извършва шофьорски курсове и обучение за водачи на МПС с категории А1, А2, А, B, BE, C, CE, D. Учебният център провежда също така опреснителни курсове за възстановяне на точки и курсове за водачи на опасни товари ADR.

Алуминиеви парапети и конструкции - ЕВРО СТРОЙ ИНВЕСТ БГ ЕООД
КатегорияАлуминиеви парапети и конструкции

ЕВРО СТРОЙ ИНВЕСТ БГ ЕООД

Алуминиеви парапети - едно много добро решение за стълбища, балкони, преградни стени и други. Алуминиевите парапети са леки, устойчиви на корозия и лесни за подръжка. Профилът може да бъде изработен кръгъл или квадратен, със стъкло или без, според Вашите предпочитания.

Онлайн търговия - Белами Стор - Магазин за детски играчки
КатегорияОнлайн търговия

Белами Стор - Магазин за детски играчки

В нашият онлайн магазин за детски играчки “Белами Стор”. Ние разполагаме с голямо разнообразие от висококачествени и екосъобразни детски играчки. Високото качество на дървесина гарантира и безпрецедентната здравина и издръжливост на играчките, те са твърди и трудно могат да бъдат повредени. Нашите продукти са изработени от естествени материали отговарящи на строги стандарти за безопасност. Играчките ни са проектирани така, че да насърчават и стимулират детето чрез игра, което помага за развитието на творческите и интелектуалните му способности. Ние сме офицялен дистрибутор на марката New Classic Toys за България и предлагаме много продукти от Viga Toys, Puzzlika, Kidkraft и Lelin toys.

Туристически портали - BGhoteli.eu
КатегорияТуристически портали

BGhoteli.eu

Хотели в България. Онлайн резервация на хотели от БГ Хотели. Всички СПА, планински, морски или градски хотели в България. Оферти и цени, мнения.

Стоматология - varna.dentist
КатегорияСтоматология

varna.dentist

Изберете правилният зъболекар във Варна за цял живот на орално здраве! Основен фокус на екипът във VARNA.DENTIST е към постигане на цялостно дентално здраве и благосъстояние на всеки пациент. За козметични и функционални подобрения екипът ни има опита да се справя с големи и малки проблеми. От прости процедури като избелване на зъби, лечение на кариеси и изработване на шини при бруксизъм до пълна промяна на усмивката – makeovers, чрез поставяне на фасети, корони и други.

Рейтинг: 0 / 10
00
Listing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing rating
0 коментараКатегорияСтоматология в ВарнаВиж профила
Домашни потреби - ДЕНД ЕООД
КатегорияДомашни потреби

ДЕНД ЕООД

“ДЕНД” ЕООД е създадена през 2013 година в град Варна. Дейността на фирмата се изразява в търговия на дребно със стоки за бита. Бързото навлизане на иновации и нови технологии в домакинството и невъзможността да представим всички артикули, които бихме желали на територията на нашият магазин, наложи необходимостта да създадем нашият уебсайт. Нашата цел е да Ви предложим голямо разнообразие от качествени артикули на достъпни цени.

Нагоре

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквитки

Разбрах