Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Данни за търговеца Онлайн магазин за битова техника 8Mpay

Онлайн магазин за битова техника 8Mpay

Онлайн магазин за битова техника 8Mpay

Регистриран в сайта от 2016 год.

Данни за контакт

няма информация

Онлайн магазин за битова техника 8Mpay

В Интернет магазин 8Mpay може да поръчате битова техника на отлични цени. Осветителни тела и LED панели. Богата гама от качествени вентилатори, прахосмукачки, отоплителни печки, кафе машини, обзавеждане за банята и др.

В онлайн магазин 8Mpay ще откриете електро уреди за вашия дом на отлични цени. Магазинът разполага с богат избор от варианти за обзавеждане за баня - душ кабини и панели. Извършва Интернет продажба на осветителни тела, вентилатори, прахосмукачки, отоплителни печки, кафе машини и много други електроуреди и битова техника. Разклонители и удължители на изгодни цени. Богат избор от LED панели, настолни и нощни лампи на достъпни цени.

Котлони, скари, тостери, фритюрници и всички необходими електро уреди на всяка съвременна домакиня може да откриете лесно и бързо в интернет магазин 8Mpay. Овлажнители (йонизатор за въздух) и обезвлажнители на въздух, който предпазва от влага и мухъл влажните помещения в къщата (например банята). Навес за тераса изработен от пластмасови ребра, поликарбонатен лист и алуминиеви профили. Съответно навесът е напълно окомплектован и реално може много лесно, без проблеми и за кратко време да бъде монтиран от всеки домашен майстор.

Разгледайте днес електронният магазин и си поръчайте удобство. Всичко необходимо за уюта на вашият дом. Осигурете си удобство още днес! Магазинът има доставка за София и цялата страна. Фирмата е на българският пазар от далечната 2010 година. Разполага с продукти на склад. Пазарувате лесно и бързо, докато си седите у дома пред компютъра. Изключително опитен и любезен персонал ще приеме и изпълни вашите поръчки. Гаранция за качество от 8Mpay!

Онлайн магазин за битова техника 8Mpay

Мнения и Коментари

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Онлайн магазин за битова техника 8Mpay , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Онлайн магазин за битова техника 8Mpay, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете