Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Контакт с Espravki.com - намери каквото търсиш

Данни за контакт

Винаги на разположение

Скъпи Потребители,
Екипът на Espravki.com се състои от няколко ентусиасти, които вярват, че с тази платформа можем да бъдем полезни не само на крайния потребител но и на Българския бизнес като цяло.
Възможносттите за евтина реклама които платформата предоставя на фирмите е огромен и като цяло нямаме еквивалент в съотношението Цена-Предлагани услуги в страната. Срещу скромна годишна такса която вярваме че всеки един бизнес може да си позволи, ние предоставяме възможност Espravki.com да работи като ваш фирмен уебсайт или онлайн магазин.
Ние няма да бъдем ваш "невидим съдружник" който да прибира част от приходите които сте реализирали под формата на комисион, а по-скоро изгоден партньор. Така вашите промоционални оферти ще достигнат до крайният потребител и той може да се превърне във ваш редовен клиент или партньор тъй като ние няма да скрием данните за контакт с вас нито пък ще посредничим (освен подсигурявайки ви технически) в процеса на поръчка на предлаган от вас продукт или оферта.
Ще се опитаме да създадем за потребителя условия на максимална прозрачност по отношение на това кой търговец предлага офертата, при какви условия, как да се свържат с него, да се запознаят с история на фирмата и дейността, както и друга полезна информация.
Ние от екипа на Espravki.com сме винаги на разположение за да отговорим на вашите въпроси и приемем предложенията Ви за подобрения на сайта. Ако изпитвате затруднения с регистрирането на фирмен профил бихте могли да ни пишете или позвъните и ние ще създадем профила вместо вас.

Ако представлявате Благотворителна организация, организация с "Идеална цел" или държавно учреждение ние ще одобрим профила на организацията Ви безплатно, затова моля след регистрацията да ни пишете или позвъните

Вие сте маркетингово ориентирана личност? Ако смятате че вашите познания и/или контакти могат да ви бъдат в полза бихме могли да работим съвместно както по този, така и по други наши проекти в развитие. В този случай с нетърпение ще очакваме да направите първата стъпка като ни изпратите презентация на уменията си / CV

Пожелаваме Ви много бизнес успехи !
Екипът на Espravki.com - намери каквото търсиш