Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..
Посолство на Бразилия

Посолство на Бразилия

Регистриран в сайта от 2015 год.

Посолство на Бразилия

( 3 ) Вота

Чуждестранни посолства и консулства в България.

Бразилия

Посланик : Рикардо Герра де Араужо /временно изпълняващ длъжността/

Посолство на Федеративна Република Бразилия

Посолството представлява Дипломатическо представителство на една страна в друга. Посолството е оглавявано от посланик и се помещава в сграда на това представителство.
Територията, върху която е разположено посолството, се смята за част от територията на изпращащата страна и е изключена от обсега на местното правораздаване.

Задграничното представителство, както на на Република България, така и на повечето страни е структурно звено на дипломатическата служба, което осъществява дипломатическа и/или консулска дейност в друга държава или при международни правителствени организации. Откриването, определянето на вида и закриването на задграничните представителства се извършва от Министерския съвет по предложение на министъра на външните работи.

В посолството на Бразилия за България, бразилските граждани могат да се информират за връзка с посолството, да се запознаят и ползват обхвата на консулските услуги, както и да се информират по визови въпроси и въпросите за гражданството. Могат да получат информация по въпросите на социалното осигуряване и пенсионни плащания, за търговията и инвестициите, както и обща информация за Бразилия.

Полезна информация:

Посолство на Федеративна Република Бразилия
Канцелария: София, ул. Велико Търново № 5

тел.: 02/ 971 98 19, 02/ 971 98 21 факс: 02/ 971 28 18

E-mail: brasemb.sofia@itamaraty.gov.br, http://sofia.itamaraty.gov.br

Работно време: от 09:00 до 17:00 часа

Консулски отдел: тел.: 02/ 971 98 23

Дежурен телефон: 0887 933 669 0884 638 843

 

 

 

 

 

 

Посолство на Бразилия

Мнения и Коментари

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Посолство на Бразилия , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Посолство на Бразилия, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете