Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..
map

Показвам резултати от търсене на Посолства

Показвам 12 / 73 резултата

Почетно консулство на Австралия

В посолството на Австралия за България, австралийските граждани могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1504 ул. Тракия 37

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Австрия

 
 
 
 
 
0 отзива

В посолството на Австрия за България, австрийските граждани могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1087 ул. Шипка 4

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Албания

В посолството на Албания за България, албанските граждани могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1504 ул. Кракра 10

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Алжир

 
 
 
 
 
1 отзива

В посолството на Алжир за България, алжирските граждани могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1000 ул. Славянска 16

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Аржентина

В посолството на Аржентина за България, аржентинските граждани могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1040 бул. Драган Цанков 36

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Армения

В посолството на Армения за България, арменските граждани могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1111 ул. Загоричане № 3

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Афганистан

 
 
 
 
 
0 отзива

В посолството на Афганистан за България, афганистанските граждани могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1700 ул. Симеоновско шосе 57, резиденция 3

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Беларус

 
 
 
 
 
0 отзива

В посолството на Беларус за България, гражданите на Беларус могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1505 кв. 'Редута', ул.“Никола Караджов' № 3

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Белгия

 
 
 
 
 
0 отзива

В посолството на Белгия за България, поданиците на Кралство Белгия могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1407 бул. 'Джеймс Баучер' № 103, ет.3

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Босна и Херцеговина

 
 
 
 
 
0 отзива

В посолството на Босна и Херцеговина за България, гражданите на страната могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1113 ул. Александър Жендов 1

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Бразилия

В посолството на Бразилия за България, гражданите на Бразилия могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1504 ул. Велико Търново № 5

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Великобритания

В посолството на Великобритания, гражданите на Нейно Величество могат да се информират по въпроси свързани с консулските услуги, визови въпроси, въпроси за гражданството, социално осигуряване, пенсионни плащания, както и да получат информация за търговия и инвестиции.

София 1000 ул. Московска 9

Работно време : 09:00-18:00 Затворено