Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..
map

Показвам резултати от търсене на Посолства

Показвам 12 / 73 резултата

Посолство на Швеция

7,931.05 km от вас
 
 
 
 
 
0 отзива

Ще пътувам за Швеция. Визов режим за Швеция? Отговорите на всички въпроси в сайта на шведското посолство за България в София. В посолството на Швеция за България, шведските гражданите могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1504 бул. „Дондуков” № 54

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Франция

7,931.71 km от вас
 
 
 
 
 
0 отзива

Ще пътувам за Франция. Визов режим за Франция? Отговорите на всички въпроси в сайта на френското посолство за България в София. В посолството на Франция за България, френските гражданите могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1504 ул. Оборище 29

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на САЩ

7,931.68 km от вас
 
 
 
 
 
0 отзива

Ще пътувам за Америка. Трябва ли ми виза за САЩ? Визов режим за САЩ? Отговорите на всички въпроси в сайта на американското посолство за България в София. В посолството на САЩ за България, американските гражданите могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1407 ул. Козяк 16

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Монголия

7,933.81 km от вас
 
 
 
 
 
0 отзива

Ще пътувам за Монголия. Трябва ли ми виза за Монголия? Визов режим за Монголия? Отговорите на всички въпроси в сайта на монголското посолство за България в София. В посолството на Монголия за България, монголските граждани могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1000 ул. Фредерик Жулио Кюри 52

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Молдова

7,931.02 km от вас

Ще пътувам за Молдова. Трябва ли ми виза за Молдова? Визов режим за Молдова? Отговорите на всички въпроси в сайта на молдовското посолство за България в София. В посолството на Молдова за България, молдовските граждани могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1142 ул. Г.С. Раковски №152

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Украйна

7,927.83 km от вас
 
 
 
 
 
0 отзива

Ще пътувам за Украйна. Трябва ли ми виза за Украйна? Визов режим за Украйна? Отговорите на всички въпроси в сайта на украинското посолство за България в София. В посолството на Украйна за България, украинските гражданите могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1618 ул. Боряна 29

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Финландия

7,930.40 km от вас
 
 
 
 
 
0 отзива

Ще пътувам за Финландия. Визов режим за Финландия? Отговорите на всички въпроси в сайта на финландското посолство за България в София. В посолството на Финландия за България, финландските гражданите могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1000 ул. Бачо Киро № 26

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Шри Ланка

7,930.88 km от вас
 
 
 
 
 
0 отзива

Ще пътувам за Шри Ланка. Визов режим за Шри Ланка? Отговорите на всички въпроси в сайта на посолството на Шри Ланка за България. В посолството на Шри Ланка за България, гражданите на Шри Ланка могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1000 бул. Цар Освободител 8

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Унгария

7,931.31 km от вас
 
 
 
 
 
3 отзива

Ще пътувам за Унгария. Визов режим за Унгария? Отговорите на всички въпроси в сайта на унгарското посолство за България в София. В посолството на Унгария за България, унгарските гражданите могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1000 ул. 6-ти септември 57

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Чехия

7,931.33 km от вас
 
 
 
 
 
0 отзива

Ще пътувам за Чехия. Визов режим за Чехия? Отговорите на всички въпроси в сайта на чешкото посолство за България в София. В посолството на Чехия за България, чешките гражданите могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1504 бул. Янко Сакъзов 9

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Турция

7,931.41 km от вас
 
 
 
 
 
0 отзива

Ще пътувам за Турция. Трябва ли ми виза за Турция? Визов режим за Турция? Отговорите на всички въпроси в сайта на турското посолство за България в София. В посолството на Турция за България, турските гражданите могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1000 бул. Васил Левски 80

Работно време : 09:00-18:00 Затворено

Посолство на Холандия

7,931.48 km от вас
 
 
 
 
 
0 отзива

Ще пътувам за Холандия. Визов режим за Холандия? Отговорите на всички въпроси в сайта на холандското посолство за България в София. В посолството на Холандия за България, холандските гражданите могат да се информират по визови въпроси, социално осигуряване, въпроси с гражданството, въпроси с пенсионни плащания, въпроси свързани с инвестиции, търговия и да се запознаят с всички услуги, които са в обхвата на консула.

София 1504 ул. Оборище 15

Работно време : 09:00-18:00 Затворено