Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Данни за търговеца Крестън Булмар - Кюстендил ЕООД

Крестън Булмар - Кюстендил ЕООД

Крестън Булмар - Кюстендил ЕООД

Регистриран в сайта от 2017 год.

Крестън Булмар - Кюстендил ЕООД

( 0 ) Вота

Счетоводна къща Крестън БулМар-Кюстендил осигурява на клиентите си не само счетоводни услуги и навременни консултации, а също така и компетентни предложения и решения за развитието на техния бизнес в законовите рамки на Република България. Нашата цел е бизнесът ни да расте заедно с бизнеса на нашите клиенти. Мисията ни е да обслужваме клиентите си бързо, качествено и да пестим едно от най-ценните неща в наши дни - времето и спокойствието им.

'Крестън БулМар - Кюстендил' предлага писмени преводи на над 30 езика. Извършваме услуги по заверки и легализация на лични и фирмени документи във всички институции и посолства. Работим с лицензирани преводачи на конкурентни цени.

ЗАЩО ФИРМИТЕ ИЗБИРАТ НАС

Подкрепа - Може да разчитате на Нас от самото начало на Вашия бизнес. Ние можем да регистрираме вашата фирма и да ви дадем компетентна първоначална правно-счетоводна подкрепа с цел по нататъчното успешно развитие на Вашия бизнес.

Индивидуално внимание – Независимо дали фирмата е малка, средна или голяма, ние винаги отделяме необходимото време и внимание, защото всеки бизнес е уникален и следователно всеки клиент има своите индивидуални изисквания.

Лоялност – Счетоводна къща Крестън БулМар Кюстендил прави всичко необходимо, за да защити правата на клиентите си пред данъчната администрация, осигурителния институт и други местни институции, постигайки винаги оптимални решения и резултати.

Гъвкавост – Фирмата непрекъснато се развива, като въвежда в употреба модерни технологии и поддържа динамична обратна връзка със своите клиенти. Отговаряме веднага на Вашите запитвания. Мобилни сме и при необходимост ще Ви предоставим навреме счетоводни и административно-правни услуги на място във Вашия офис.

Всеотдайност - Корпоративната култура, която се изгражда в Счетоводна къща Крестън БулМар - Кюстендил предполага пълна ангажираност на служителите с поверената им работа.

 

Мнения и Коментари

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Крестън Булмар - Кюстендил ЕООД , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Крестън Булмар - Кюстендил ЕООД, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете