Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Данни за търговеца Нови Възможности

Нови Възможности

Нови Възможности

Регистриран в сайта от 2015 год.

Нови Възможности

( 0 ) Вота

Счетоводна компания Нови Възможности осигурява отлично счетоводно обслужване на нашите клиенти, защото ние сме отдадени на три основни принципа: професионализъм отзивчивост и качество. Фирми, които избират да работят с нас разчитат на компетентен съвет, бърза и точна реакция. Нашите услуги са насочени към фирми, развиващи дейност в областта на: IT технологии, ресторанти, пицарии, магазини, фризьорски и козметични салони, проектантски услуги, търговия на дребно с хранителни стоки, търговия на едро с части за автомобили, автосервизи, производство на закуски, кафенета, сладкарници и други.

Нашата мисия:

- Да останем достъпни: ние ще отговорим в рамките на 24 часа от получаването на вашето запитване.
- Да бъдем креативни: да Ви предоставим информация и съвети за вашия бизнес, съобразени с данъчното и осигурителното законодателство.
- Да пестим вашето време: фокусирайте се върху бизнеса си, докато ние се грижим за вашето счетоводство ефективно и професионално.
- Да защитаваме вашите интереси: ние винаги ще работим на ваша страна.

Ние сме на ваша страна.............

Ако търсите екип от надеждни, отзивчиви и креативни счетоводители, които да правят повече от това просто да отговарят на вашите нужди, но и да работят заедно с Вас, за да Ви помогнат да успеете, то Вие сте попаднали на правилното място.

Счетоводна компания Нови Възможности предлага широка гама от счетоводни услуги за Вашия бизнес, за да може Вие да се съсредоточите върху това, което правите най - добре. Всеки един от нашите клиенти е уникален, затова ние предоставяме счетоводни услуги, съобразени с нуждите на всеки отделен клиент. Единственият аспект, който остава същият е качеството на предлаганите счетоводни услуги и нашия ангажимент за удовлетвореност на клиента.

Свържете се с нас... и да видим как можем да помогнем на вашия бизнес

Независимо дали  мислите сега да стартирате своя бизнес или сте утвърдена компания, можете да ни се обадите за неформална дискусия.

Ние сме лесно достъпни по телефона в нормалното работно време. Като алтернатива може да попълните формуляра за запитване по-долу или ни го изпратете по електронната поща. Ние ще отговорим възможно най-бързо.

Ние ще се радваме да се срещнем с вас и да обсъдим как можем да Ви помогнем. Първоначалните срещи са безплатни и без никакви задължения. Ние обикновено имаме много добри идеи и съвети, които можем да Ви предложим.

Нови Възможности

Мнения и Коментари

Вашият коментар

Ако сте ползвали услугите на Нови Възможности , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители
Моля оценете от 1 / 5Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Имате въпрос?

За контакт с Нови Възможности, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове

Позвънете