Счетоводна къща ПАМ ЕКСПЕРТ - Русе - професионални счетоводни услуги - Счетоводни услуги

Счетоводна къща ПАМ ЕКСПЕРТ - Русе - професионални счетоводни услуги
488 посещения
Рейтинг: 0 / 10
00
Listing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing ratingListing rating
0 коментара

Счетоводна къща ПАМ ЕКСПЕРТ ЕООД Русе предлага цялостно счетоводно обслужване на малки и средни фирми и самоосигуряващи се лица. 

Счетоводните ни услуги са в пълно съответствие с Българското законодателство. Извършваме пълната гама от счетоводни услуги и администриране, разрешаваме Вашите сложни данъчни казуси и предоставяме консултации относно Вашият бизнес.

Предлагаме гъвкава система за ефективно управление на финансово-счетоводните процеси на Вашият бизнес в съответствие с данъчното и осигурителното законодателство.

Предоставяйки Ви висококачествени услуги по цялостното управление на Вашите финансово-счетоводни операции и процеси, ние работим упорито за изграждането на дългосрочни отношения, основани на доверие, лоялност и взаимопомощ.

Нашата счетоводна къща ще Ви помогне да улесните работата и комуникацията с данъчната администрация и ще следи за важните законодателни промени, касаещи Вашия бизнес.

При сключването на договор за счетоводно обслужване прилагаме индивидуален подход към всеки клиент, съобразно сферата на дейност, брой заети лица, документооборот и други специфични особености.

Приемаме Вашата мисия за своя, за да вървим заедно по пътя към успеха.

предлагани услуги:

- абонаментно счетоводно обслужване

- складово стопанство

- Личен състав и работна заплата - изготвяне и поддържане на трудови досиета на персонала

- годишно счетоводно приключване  

-данъчни и осигурителни декларации

- онлайн банкиране

- регистрация на фирми - ЕТ, ЕООД / ООД - изготвяне на документи и съдействие при регистрация

- публикуване на годишни финансови отчети

- Изготвяне на документи за подлежащи на вписване промени и обстоятелства по партидите на вече регистрирани фирми

- административни услуги

  • Данни за контакт

Виж на картата

country flagBulgaria
Русе
7002
Русе,УЛ. ЧАВДАР ВОЙВОДА 19
0888656190

Мнения и Коментари

Ако сте ползвали услугите на Счетоводна къща ПАМ ЕКСПЕРТ - Русе - професионални счетоводни услуги , моля споделете мнението си. Това ще е от полза за останалите потребители

Моля оценете от 1 / 10Гласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирмаГласувай за тази фирма

Нагоре

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквитки

Разбрах