Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Магазин и заведение за специално кафе на централна локация в гр. София

: 42 000,00 лв
Магазин и заведение за специално кафе на централна локация в гр. София

Магазин и заведение за специално кафе на централна локация в гр. София

Публикувана на 19-08-2020 год.
Понеделник 00:00 - 00:00
Вторник 00:00 - 00:00
Сряда 00:00 - 00:00
Четвъртък 00:00 - 00:00
Петък 00:00 - 00:00
Събота 00:00 - 00:00
Неделя 00:00 - 00:00

Магазин и заведение за специално кафе на централна локация в гр. София

Продава се разработен бизнес - бутиково заведение за 'Specialty' кафе на централно място в гр.София.

Преотстъпва се поради нужда от инвестиции в други проекти и липса на време за качествено управление.

Търговският обект работи от края на 2017г, а от лятото на 2018г е на постоянно растяща печалба. Дори и с актуални данни след извънредната ситуация и спад на приходите, също генерира добра печалба над ниво разходи.

Нишата в която работи е със силно покачващ се тренд и отделно обектът има възможност за разширяване на асортимента, с което да се повишат допълнително приходите.

Разположението е в непосредствена близост до университет, 2 метростанции, най-големият парк в столицата и няколко офиса на големи компании. Помещението разполага с 25кв.м. площ, собствен вътрешен склад и санитарен възел + собствена градина.

Кратко описание на наличните активи :- Пълно барово оборудване с висок клас професионални машини ;- Софтуер за управление на продажбите + касов апарат, отговарящи на последните изисквания на НАП ;- Висок клас видеосистема за наблюдение и запис ;- Нисък месечен наем за подобна локация + скоро преподписан договор за наем ;- Уникален дизайн на обекта високо оценяван от клиентите- Вътрешни 8-10 места за сядане + градина ( частна собственост, включена в наема) с още 6-8 места ;

Статутът за търговия позволява приготвяне на място на някои видове храни, като лесно биха могли да се добавят и още при интерес от страна новия собственик. Има доста възможности за развитие както в посоката, която ние сме предприели, така и в нещо по-различно свързано с повече предлагане на качествена храна или сладки изделия.

Проектът се продава с цялото си оборудване, което е на стойност над 20000лв и отделно винаги има стока в обекта за около 4000-5000лв.

Цената за бизнеса с включено оборудване, стока и фирма е 42000лв. В тази сума не влиза търговската марка и всичко брандирано с нея.

Отворени сме за преговори при сериозен интерес от страна на купувача. Можем да бъдем полезни и с контакти в сферата на представителства на кафета или храни. За повече информация може да се обаждате на посочения номер. 

Имате въпрос?

За контакт с Магазин и заведение за специално кафе на централна локация в гр. София, моля попълнете формата

Изпрати

Тагове