Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..

Новини

Повече продажби

Повече продажби

сб, 28 май 2016 г.

Служебни

Създавайки профил в Espravki.com вие рекламирате. Прекият резултат от всеки вид реклама се отразява в размера на продажбите. Независимо дали сте избрали базов вариянт за реклама или премиум годишен абонамент вашата фирма и стоките или услугите които предоставят ще достигнат до голям брой клиенти.

Това което Espravki.com предлага е не само онлайн презентация на фирмената ви дейност, но и реална възможност да продавате онлайн чрез платформата. Имате възможност да публикувате определен брой продукти (според абонаментния план който сте избрали) като не дължите комисионни или допълнителни такси за реализираните през платформата продажби. За ваше удобство сме създали полу-автоматизиран метод за публикуване на продукт и чрез него е достатъчно само да копирате от вашият уебсайт URL адреса на продукта който желаете да публикувате и платформата ще изтегли цялата необходима информация като заглавие, описание на продукта, снимки и цена. Такси които сме определили за абонаментните планове са без еквивалент сред подобните платформи и повече от достъпни за всеки един собственик на бизнес. Постоянно работим по подобряване на услугата като се стремим да задоволим нуждите на всеки тип бизнес който се регистрира както и да направим максимално лесна комуникацията между вас и вашите потенциални клиенти.

Също така Премиум абонатите имат право да публикуват 1 брой новина или PR статия за фирмата си като ние ще позволим в тази статия да вмъкнете линк към желана от вас страница. Това значително ще повиши оптимизацията на фирменият ви уеб сайт.

Кликнете за да разгледате всички възможности които Премиум вариянт за реклама предлага

Оферти от партньори